Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τους έδωσε στεγνά η Φαίη Σκορδά!

Το ζευγάρι που πήγαινε για γάμο έριξε αυλαία!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τους έδωσε στεγνά η Φαίη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά δεν περίμενε με τίποτα ότι θα χώριζε το συγκεκριμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αφού τόνισε ότι πήγαιναν για γάμο!

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της μάλιστα, όλες τις λεπτομέρειες! Διαβάστε παρακάτω...


«Έπαθα σοκ! Γιατί δεν μου το είπατε ότι χώρισαν; Χώρισε αυτό το ζευγάρι; Νόμιζα ότι πήγαιναν για γάμο…» είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της στο Πρωινό!


Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που χώρισαν πριν λίγο καιρό και όπως φαίνεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός.


Ο Κώστας Σόμμερ είπε σε συνέντευξή του στο Πρωινό: «Δεν είμαι άνθρωπος που συζητώ για την προσωπική μου ζωή, απλά δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβεται κιόλας… Από κινήσεις και εμφανίσεις μου καταλαβαίνεις τι συμβαίνει…»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έκανε ο Κώστας Σόμμερ!


Ο ίδιος, βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν είναι μαζί με την μελαχρινή καλλονή!

Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του ηθοποιού στον Άλιμο ωστόσο η νεαρή ηθοποιός έχει πλέον μετακομίσει στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι.

«Σε όλες μου τις σχέσεις πάντα υπήρχαν ταξίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωούλα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ταξίδι στο εξωτερικό μετά τον χωρισμό από τον Σόμμερ! Πού βρέθηκε η καλλονή;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Κώστα Σόμμερ, αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό!


Η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο, έγινε γνωστή και μέσα από τη πολύχρονη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο χώρισαν πριν λίγο καιρό!

Η σέξι Ναυσικά τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο εξωτικό Miami, για επαγγελματικούς λόγους! Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της με τον γοητευτικό ηθοποιό, το μοντέλο θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την διεθνή καριέρα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: