Μaster Chef: Αιχμηρές ατάκες από τον Κουτσόπουλο - «Κάποιοι άλλοι παίζουν ρόλους...»

Tα είπε έξω από τα δόντια ο κριτής του Master Chef!

Μaster Chef: Αιχμηρές ατάκες από τον Κουτσόπουλο - «Κάποιοι άλλοι παίζουν ρόλους...»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα είπε όλα!

Ο κριτής του Master Chef ξεκαθάρισε το πως εκείνος βλέπει τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε στο Down Town Κύπρου: «Τη διαδικασία του “MasterChef” τη βιώνω ως μία παράπλευρη ενασχόλησή μου, πολύ ευχάριστη -γιατί όντως περνάμε πολύ καλά και μεταξύ μας, και με τους ανθρώπους απ’ το κανάλι και με την παραγωγή- οπότε δεν το ζούμε με τον “σκληρό” τρόπο που ενδεχομένως να το βιώνει κάποιος άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η βασική του δουλειά και πρέπει να υπάρχει σ’ αυτήν και του χρόνου και του παραχρόνου. Εμείς, έχουμε ελευθερία κινήσεων και σίγουρα δεν μας αναγκάζει να εξυπηρετήσουμε τον ρόλο του “τηλεοπτικού ανθρώπου”, έτσι όπως καλούνται να κάνουν κάποιοι άλλοι – κάτι, όμως, που μου είναι απολύτως σεβαστό», λέει στο Down Town Κύπρου.

Master Chef: Επικός Κουτσόπουλος - Τρολάρει το «εν κουλί»!

Μόνο ο Κουτσόπουλος θα μπορούσε!

Το κουλί του Παντελή... τρέλανε τον Χαράλαμπο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως ένα μεγάλο τρολ δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Διαβάστε παρακάτω...

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό», φώναζε ο Χαράλαμπος στον Παντελή κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας τους στο Master Chef.

Aυτή η ατάκα έγινε viral και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε την ευκαιρία για να τρολάρει. Ο κριτής του Master Chef πόσταρε στα social media μία φωτογραφία... σατανική.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο-Κουτσόπουλος-τρολάρει-το-εν-κουλί