Master Chef: Αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Έφυγε ο πιο δυνατός παίκτης!

Δεν το πίστευαν ούτε οι κριτές!

Master Chef: Αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Έφυγε ο πιο δυνατός παίκτης!

Μεγάλη ανατροπή έγινε χτες με την αποχώρηση στο Master Chef 3, αφού ο παίκτης που αποχώρησε ήταν σίγουρα έκπληξη!

Αλκηστις Αλεξάκη, Παντελής Βούρος και Τάσος Κυρικλάκης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ομαδική δοκιμασία. Διαβάστε παρακάτω...


Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο του σεφ Χάρη Αντωνόπουλου, γλυκάδι από μοσχάρι γάλακτος με ραβιόλι μαρουλιού γεμιστό με κρεμμύδια κονφί και σάλτσα beurre noisette με συριανή κάπαρη, λεμόνι και μαϊντανό.

Ωστόσο, αν και τα πιάτα της Αλκηστης και του Παντελή δεν ήταν παρασκευασμένα ακριβώς όπως το πιάτο του γκεστ σεφ, δεν είχαν την αστοχία του Τάσου, ο οποίος σέρβιρε ωμό κρέας.

Ο παίκτης, πριν τη βαθμολογία, πίστευε πως το πιάτο του ήταν γευστικό και η αστοχία του ήταν η σάλτσα, αλλά μέχρι και οι κριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Η βαθμολογία:

Παντελής: 25/40
Αλκηστις: 26/40
Τάσος: 18/40

Η αποχώρηση του Τάσου στεναχώρησε τους φίλους του στο σπίτι, ιδιαίτερα τον Σταμάτη που ήταν κολλητοί μέσα στο σπίτι, ενώ η Σπυριδούλα δάκρυσε. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Αλκηστις και ο Παντελής παρέμειναν και έφυγε ο Τάσος. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μaster Chef: Τρελαμένη με όλους η Άλκηστη στην ψηφοφορία! Απίστευτο κράξιμο - «Είναι πέντε "μαϊμούνια"» (βίντεο)

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Master Chef η Άλκηστη τρελάθηκε από τον τρόπο που ψήφιζαν οι συμπαίκτες της.

Η Κρητικιά παίκτρια έγινε... ταύρος και τα έχωσε σε όλους!

Όπως αναμενόταν έγινε χαμός στη διαδικασία ψηφοφορία με την Άλκηστη, η οποία βγήκε στον... τάκο από τους συμπαίκτες της.

Η Άλκηστη δεν δεχόταν τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν αν ψηφίσουν οι συμπαίκτες της και τα έχωσε σε όλους με τρομερές ατάκες!

Δείτε το βίντεο