Γιώργος Αγγελόπουλος: Άφωνοι οι δημοσιογράφοι με την ατάκα του - «Ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες»!

Και όμως το είπε αυτό on camera και μας άφησε άφωνους!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Άφωνοι οι δημοσιογράφοι με την ατάκα του - «Ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες»!

Άφωνους άφησε τους δημοσιογράφους ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την απίστευτη καυστική ατάκα τους μπροστά στις κάμερες.

Ο Ντάνος βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Διαβάστε παρακάτω...

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί για το βιβλίο του.

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες! Τα λόγια του Άντονι Κουίν είναι αυτά και ήταν επίτηδες τόσο στοχευμένα γιατί ήθελε να γίνει καυστικός, επειδή οι κριτικές μερικές φορές είναι περισσότερες από αυτό που είπε ο Άντονι Κουίν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μετά την προβολή των δηλώσεων του υπήρξαν προβληματισμοί! Έψαξαν την συγκεκριμένη ατάκα και διαπίστωσαν πως δεν την είχε πει ο Άντονι Κουίν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η μυστική συνάντηση με κανάλι και το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Μια καυτή πληροφορία έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχε μυστική συνάντηση με κανάλι που του έκανε πρόταση βόμβα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, ο Ντάνος βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα καθώς του έχει γίνει μια πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε άλλη σειρά και να κάνει συμβόλαιο με άλλο κανάλι! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ΑΝΤ1, όπως μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έχει πλησιάσει εδώ και λίγο καιρό τον νικητή του Survivor 1 και του έχει τάξει γη και ουρανό για να πει το μεγάλο ναι!

Οι ιθύνοντες του καναλιού, προσπαθούν να ψήσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να υπογράψει συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο σε πολύ πετυχημένη σειρά - βασικά δυο σειρές έχουν πέσει στο τραπέζι - του ΑΝΤ1 αλλά και για αναλάβει με τη νέα χρονιά δική του εκπομπή!

giorgos-aggelopoulos-i-mistiki-sinadisi-me-to-kanali-kai-to-neo-tou-epaggelmatiko-vima

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι και ακόμα παζαρεύεται είναι ήδη αρκετά μεγάλο και πως ο Αγγελόπουλος προορίζεται για συμπαρουσιαστής σε νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει στη θέση μιας άλλη που ήδη υπάρχει αλλά... θα κοπεί! (Κρατάτε μυστικό;)

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και οι δυο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με το επαγγελματικό μέλλον του Ντάνου να είναι, μέχρι στιγμής, μετέωρο!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, φυσικά, θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ στο Youweekly.gr και το Vanda's, όπως πάντα άλλωστε...