Απίστευτο περιστατικό στο "Όλα λάθος": Ο Κωστόπουλος άρχισε να ζουλάει στον αέρα τα χείλη της Μπέλλα!

Το είδαμε και αυτό!

Απίστευτο περιστατικό στο

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Open.

Στο πλευρό του είδαμε την Ιωάννα Τούνη και την Μαντώ Γαστεράτου, ενώ τους επισκέφθηκε και η Ιωάννα Μπέλλα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να τις κάνει ερωτήσεις για τις αισθητικές παρεμβάσεις και την έβαλε να κάνει ντεμακιγιάζ στο πλατό.

Η Ιωάννα Μπέλλα ξεκίνησε να αφαιρεί με ένα μαντιλάκι το κόκκινο κραγιόν της, για να του δείξει πως έχει σταματήσει το φίλερ στα χείλη της και πως απλά το κραγιόν τα κάνει να φαίνονται τόσο μεγάλα. Αφού το αφαίρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε να της ζουλάει τα χείλη για να επιβεβαιωθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα και η επική ατάκα για την Τούνη!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στο Open Tv !

Ο παρουσιαστής έκανε σήμερα πρεμιέρα και έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με δηλώσεις του Πέτρου από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνάντησε τυχαία και την Ιωάννα!


Ο Πέτρος λοιπόν είπε: «Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε». Από την άλλη, η Ιωάννα είπε: «Για βόλτα πάω στην Αθήνα μη με χρεωθεί ο κύριος Κωστόπουλος»! Δείτε το σχετικό βίντεο: