Dolce Vita: Θυμάστε την Σόφη; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Παραμένει μια κούκλα και θυμίζει star του Hollywood!

Dolce Vita: Θυμάστε την Σόφη; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Όλοι θυμόμαστε την σειρά «Dolce Vita» που παρακολουθούσαμε μέσα από την συχνότητα του Mega.

Πολλοί είχαμε ταυτιστεί με πολλούς χαρακτήρας της σειράς. Την «Σόφη» όμως την θυμάστε; Διαβάστε παρακάτω...

Η «Σόφη» ή στην πραγματικότητα Γαλήνη Τσεβά η γραμματέας της «Χριστίνας», μπορείτε να μαντέψετε τι κάνει σήμερα;

Η ηθοποιός πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, αλλά είναι DJ, με το όνομα «DJ Galida», κι εμφανίζεται σε μαγαζιά στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει την καριέρα της μόνο, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει επιλέξει ένα πιο extreme look, βάφοντας τα μαλλιά της γκρι.

Θυμάστε την Σόφη; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα η Γαλήνη Τσεβά

Θυμάστε την Σόφη; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα η Γαλήνη Τσεβά

Αγνώριστος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! - Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Ο Διονυσάκης έγινε... άνδρας!

Αναμφισβήτητα η τηλεοπτική σειρά του Ant1 το «Καφέ της Χαράς» είναι από τις πιο επιτυχημένες τόσο του καναλιού όσο και του Χάρη Ρώμα! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είναι φυσικό όλοι οι ηθοποιοί της σειράς γνώρισαν τεράστια επιτυχία, αφού μέχρι και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης!

Ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν στην τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα ήταν και ο Διονυσάκης, κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας!

Πώς είναι σήμερα όμως ο ηθοποιός και που βρίσκεται;

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία ο τηλεοπτικός Διονυσάκης ουδεμία σχέση έχει με τον νεαρό που γνωρίσαμε το 2003.

Σήμερα, κοντεύει τα 40, έχει αφήσει μουστάκι και μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ!

«O Δημήτρης Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Διονύσης στο ‘Καφέ της Χαράς’. Τώρα θα ξαναβρεθεί μαζί μας και χαίρομαι πολύ γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως!».

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρης Ρώμας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιστροφή του «Καφέ του Χαράς», δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τον εν λόγω εγχείρημα!

Ο Χάρης Ρώμας φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό και ανέβασε το στιγμιότυπο αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας χαρακτηριστικά: «O Δημήτρης Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Διονύσης στο ‘Καφέ της Χαράς’. Τώρα θα ξαναβρεθεί μαζί μας και χαίρομαι πολύ γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως!».