Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την Χριστίνα Μπόμπα και το Survivor!

Τι κάνει η Χριστίνα όταν βρίσκεται πίσω από τις κάμερες;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την Χριστίνα Μπόμπα και το Survivor!

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πάνελ και παρουσιάστρια σχολίαζαν την είσοδο της Χριστίνας Μπόμπα on camera στο quiz του Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε και μια αποκάλυψη για την σύζυγό του Σάκη Τανιμανίδη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ευρυδίκη, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor, αποκάλυψε τι έκανε η Χριστίνα Μπόμπα όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και τους επισκεπτόταν στα γυρίσματα.

«Όταν ήμασταν στα παιχνίδια ή στο κουίζ, η Χριστίνα ήταν πάντα εκεί και παρακολουθούσε και τώρα πρώτη φορά την είδαμε στο survivor. Συνήθως στα κουίζ μπαινοβγαίνει κόσμος και τώρα μπήκε η Χριστίνα…»!, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα: H πρόταση του ΑΝΤ1 και το μεγάλο άκυρο λόγω του Σάκη Τανιμανίδη!

Μπορεί την Χριστίνα Μπόμπα να μην την έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, ωστόσο είχε μια πρόταση - έκπληξη την οποία αρνήθηκε.

Την αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Τσουρός, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα πάνελ και παρουσιάστρια συζήτησαν την είσοδο της Χριστίνα, στο quiz του Survivor Ελλάδα Τουρκία που είδαμε πριν από λίγες ημέρες. Κάποια στιγμή ο Κώστας Τσουρός, αποκάλυψε on air πως της είχε γίνει πρόταση από τον ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τα backstage του Dancing with the stars, αλλά εκείνη αρνήθηκε καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ήθελε να βρίσκεται σε απέναντι κανάλι

Δείτε το σχετικό βίντεο: