ΣΚΑΙ/Alpha: Ένας «κλέφτης» τους έκλεισε το σπίτι!

Συναγερμός!

ΣΚΑΙ/Alpha: Ένας «κλέφτης» τους έκλεισε το σπίτι!

Εντάξει πιστεύουμε ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι κάναμε μια μεταφορά....


Για τις ανάγκες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Όντως εχθές η τηλεόραση του Αlpha και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ πέρασαν άσχημα από έναν... «κλέφτη»! Η ταινία που έβαλε ο ΑΝΤ1 «Φωνάζει ο κλέφτης» έκανε στο δυναμικό κοινό 17,2!

Και όμως η ελληνική ταινία ήταν πρώτο πρόγραμμα και άφησε πίσω το «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που κάνει στο δυναμικό κοινό 14,1 και το survivor Ελλάδα Τουρκία που κάνει στο δυναμικό κοινό 15,5!

Να σημειώσουμε βεβαίως εδώ ότι στα νούμερα γενικού συνόλου η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν ανταγωνισμό. Τερματίζει πρώτη και με διάφορα...

Ιωάννα Λίλη: Πήρε την εκδίκηση της με το Revenge Body ή πήρε κρυάδα;

Η Ιωάννα Λίλη και το «Revenge Body» έκαναν πρεμιέρα στο Open.

Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε σχεδόν όλο τον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα.

Συγκίνησε ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό ή... την εκδικήθηκε; Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τέταρτα: Ξεκινάει πολύ χαμηλά στο 5,7, τσιμπάει αρκετά στο 7,3, σηκώνεται λίγο ακόμα στο 8,2 και κάνει φινάλε στο 6!

Σύνολο δηλαδή η εκπομπή έκανε ένα 6,8, νούμερο διόλου άσχημο αν σκεφτούμε πως κάπου τόσο έκανε και ο Κωστόπουλος με το όλα λάθος αλλά και τον μέσο όρο του καναλιού! Μπράβο η Λίλη.....

Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα λάθος ή.... καλά στην πρεμιέρα του; Τα νούμερα μίλησαν!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στο OpenTv!

Ο παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα χτες και είχε στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο παρουσιαστής είχε μια μέτρια τηλεοπτική επιστροφή, αφού τα νούμερα του ήταν ναι μεν καλά για το κανάλι, όχι όμως καλά για τον Κωστόπουλο που όλοι αγαπάμε! Πάμε να δούμε τα τέταρτα αναλυτικά: 5,9, 6,5, 7,1... Εδώ σημειώστε ότι ξεκινάει το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της Σπυροπούλου και του νέου της συντρόφου.... 8,5 , 7,8, 6,7 , 8,8.... πέφτει μετά λίγο στο 7,0 και 6,6 και ξαναπαίρνει ανοδική πορεία! Λίγο πριν το τέλος μάλιστα κάνει 8,1, 8,6 και πέφτει στο 5,8 και 5,3!

Σαν σύνολο έκλεισε με 6,6! Ξαναλέω τα νούμερα δεν είναι χάλια αν υπολογίσετε το μέσο όρο του καναλιού που είναι στο 7 αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που περιμέναμε από τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Δείτε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στην κατηγορία - ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ