Master chef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει πως το παιχνιδι άλλαξε την ζωή του! «Είμαι με τις ενέσεις...»

Απίστευτη εξέλιξη!

Master chef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει πως το παιχνιδι άλλαξε την ζωή του! «Είμαι με τις ενέσεις...»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ίσως από τα πιο δυνατά πρόσωπα στο Master Chef στο κανάλι του STAR είναι ο κριτής εκείνος που δεν μασάει τα λόγια του και έχει τη φήμη του πιο σκληρού και το πιο αυστηρού!

Σήμερα όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό people δείχνει μία άλλη... ανθρώπινη πλευρά. Διαβάστε παρακάτω...

Αποκαλύπτει ο Σωτήρης Κοντιζάς πόσο πολύ του έχει αλλάξει το MasterChef τη ζωή του.

«Το MasterChef δεν μας έχει αλλάξει πολλά πράγματα μας έχει βοηθήσει όμως. Ένα παράδειγμα που μας έχει βοηθήσει οικογενειακώς είναι το εξής: μολονότι εγώ και σύντροφος μου δεν έχουμε αλλεργίες, τα παιδιά μας έχουν. Είμαστε πάντα με την ένεση και τα φάρμακα στην τσάντα. Ύστερα από ένα post που κάναμε στα social media σχετικά με αυτό, έχει συμβεί να πάμε οικογενειακώς σε ένα εστιατόριο και ο άνθρωπος που είναι στο service να γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Να δώσει την απαραίτητη προσοχή, που πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεται μόνο σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους, αλλά σε όλους»

Master chef: Το απίθανο περιστατικό που συνέβη στον Πανό Ιωαννίδη! Δεν θα το πιστεύετε...

Οι τρεις πλέον διάσημοι chef και κριτές του Master Chef παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για όλους και όλα...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν, περιέγραψε ένα περιστατικό αληθινά απίστευτο που συνέβη στον Πανο Ιωαννίδη. Διαβάστε παρακάτω...

«Υπήρξαν περιπτώσεις στα πρι κάστινγκ που ήρθαν απλά για να γνωρίσουν τον Πάνο και έφεραν ένα τοστάκι! Θυμάμαι πως είχε έρθει ένας που μας είπε... «δεν έφερα τίποτα give me five Πανιωνάρα μόνο» και έφυγε!


Επίσης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιγράφει και ένα περιστατικό που συνέβη και στον ίδιο μετά την προβολή του τρέιλερ!

«Μετά την προβολή του τρέιλερ, εκτός από κάποιες κοπέλες που με χαιρετούσαν στο δρόμο, πήγα στο κρεοπωλείο της γειτονιάς μου και ο Κρεοπώλης μου έδωσε δύο λουκάνικα δώρο»


Η συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος*