ΣΚΑΙ: «Οργή» για τον Νίκο Μάνεση του Alpha!

Στο κόκκινο το κανάλι! Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ: «Οργή» για τον Νίκο Μάνεση του Alpha!

Για το Νίκο Μάνεση της τηλεόρασης του Αlpha στο ΣΚΑΙ έχουν και οργή και θυμό και νεύρα και ό,τι άλλο θέλετε!

Όχι, φυσικά δεν έχουν απολύτως τίποτα το προσωπικό στην τηλεόραση του Σκάι, με τον πασίγνωστο παρουσιαστή! Διαβάστε παρακάτω...


Απλά βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει απέναντί τους και δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα!

Εχθές το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε στο δυναμικό κοινό 25,6!


Απέναντι η ανταγωνιστική εκπομπή που έχει στήσει η τηλεόραση του Σκάι με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή τα «Ακραία φαινόμενα» τι νούμερα λέτε ότι έκαναν στο δυναμικό κοινό;
Κρατηθείτε 7,7!!!


Και να φανταστείτε ότι κόπηκε ο Μάλλης από το συγκεκριμένο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Σκάι γιατί την ίδια ώρα έκανε 9,5!

Τηλεθέαση 16/3: Το Survivor και ο Παπαδόπουλος έστειλαν «Πακέτο» στην Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Εχθές Σάββατο είχαμε survivor στον ΣΚΑΙ μόνο φυσικά για 1 ώρα και απέναντι του είχαμε την μαχήτρια και εξολοθρευτή όλων των προγραμμάτων το «πάμε πακέτο» του ALPHA με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ποιος λοιπόν έστειλε «πακέτο» σε ποιον σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης του γενικού συνόλου της χθεσινής ημέρας; Δείτε τα αναλυτικά ανά τέταρτο μόνο στο Youweekly.gr!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά....Το survivor ξεκινά πολύ καλά με 18,7 19,6 14,2 και 21,1 την ίδια ώρα στην τηλεόραση του Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέναντι κάνει 19,8 20,2 23,4 19,0.

Άρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα σημεία κερδίζει το survivor του ΣΚΑΙ.

Στη συνέχεια απέναντι στο Σπύρο Παπαδόπουλο κάνει 21,4 29,4 21,9 και κλείνει με 13,4 νικάει κατά κράτος δηλαδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγεία μας»που κάνει 13,9 14,0 14,5 16,2 και ανεβαίνει όταν κλείνει η Χατζηβασιλείου!

Open: Ποιος παρουσιαστής «έσκισε» και δεν είναι ο Μουτσινάς;

Σήμερα που πήραμε τα νούμερα τηλεθέασης του γενικού συνόλου στην τηλεόραση του open δύο προγράμματα είχαν διψήφια νούμερα!

Το ένα πρόγραμμα ήτανε της Φαίης Μαυραγάνη στο τώρα ότι συμβαίνει...

Και το άλλο πρόγραμμα που έχει διψήφια νούμερα σε βαθμό που να φτάνουν το 18,8 ήταν...κρατηθείτε ο Λάκης Λαζόπουλος με το Αλ τσαντίρι σε επανάληψη!

Απίστευτο αλλά αληθινό στην τηλεόραση του open το Αλ τσαντίρι έκανε καλύτερα νούμερα από ότι στην πρεμιέρα προσέξτε ξεκινάει με 11,7 κάνει 10,2 15,3 18,8 10,8 13,0 10,4!

Είναι τα δεύτερα καλύτερα νούμερα του καναλιού χθες Σάββατο! Και να σημειώσουμε ότι αυτά τα νούμερα τηλεθέασης είναι τα μοναδικά διψήφια μετά τις 10 το πρωί!!! Όσοι δεν είδαν το Λάκη Λαζόπουλο την Τρίτη τον είδανε στην επανάληψη το Σάββατο προφανώς...

Δείτε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στην κατηγορία - ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ