Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Οικονομόπουλος και Αραβανή είναι μαζί! Τους είδα σε έξοδο και μου είπαν...»

Ποιος έκαψε κανονικά το ζευγάρι;

«Οικονομόπουλος και Αραβανή είναι μαζί! Τους είδα σε έξοδο και μου είπαν...»
News 17.03.2019 12:18

Μπορεί πριν λίγο καιρό να υπήρχαν δημοσιεύματα περί χωρισμού, όμως τώρα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους, αφού ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή είναι τρελά ερωτευμένοι!

Σύμφωνα με την Real, θαμώνας του νυχτερινού κέντρου δήλωσε... Διαβάστε παρακάτω....


«Η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε στο μαγαζί με την παρέα της μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε μετά το τέλος του προγράμματος αφού περίμενε τον αγαπημένο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψε με τις φίλες της και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου, με τον ίδιο, μάλιστα, να χαμογελά και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του! Μάλιστα μου είπαν ότι ήταν πολύ διαχυτικοί».

Ο έρωτας τους λοιπόν καλά κρατεί και ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην όμορφη μεζονέτα του τραγουδιστή στην Βούλα. Τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο εκεί ή να βγαίνουν για φαγητό με φίλους. Μάλιστα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος μπήκε με την Ευαγγελία στο αμάξι και οδήγησε μέχρι τα Καλύβια της Αττικής και πήγαν σε γνωστή ταβέρνα!

Ευαγγελία Αραβανή - Νίκος Οικονομόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο να τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση, άνθρωποι από τον στενό κύκλο του ζευγαριού διέψευσαν αυτά τα δημοσιεύματα, λέγοντας πως λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας δεν έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Λίγες ημέρες μετά τις φήμες αυτές, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος δείπνησαν στο Telescope, το βράδυ της Τετάρτης. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την είσοδο τους στο εστιατόριο.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην σχέση του, ενώ δεν δίνουν καμία σημασία στα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα στις εφημερίδες και τα sites. Ο έρωτας τους όλο και δυναμώνει, ενώ το επόμενο βήμα δεν θα αργήσει να γίνει.

Οικονομόπουλος - Αραβανή

Οικονομόπουλος - Αραβανή

Οικονομόπουλος - Αραβανή

Share