Κάγκελο η Μαντώ Γαστεράτου! Ρεπόρτερ της είπε ότι δεν την ήθελαν στο Open!

Πώς αντέδρασε η ίδια; Χαμός στο Έλα χαμογέλα!

Κάγκελο η Μαντώ Γαστεράτου! Ρεπόρτερ της είπε ότι δεν την ήθελαν στο Open!

Έμεινε άφωνη η Μαντώ Γαστεράτου με τα όσα της είπε δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα χαμογέλα!

Η ρεπόρτερ της είπε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για να είναι στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Open tv και του Πέτρου Κωστόπουλου! Διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια, αρχικά έμεινε κάγκελο και μετά είπε: «Να σου πω την αλήθεια τώρα το μαθαίνω αυτό…Θα τον ρωτήσω στον αέρα!»!

Και πρόσθεσε: «Κοίταξε να δεις, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ακούσει δεν το έχω διαβάσει κιόλας. Είναι λογικό να έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους στο μυαλό μας, που θέλουμε να συνεργαστούμε, είτε είναι η πρώτη είτε είναι η δεύτερη επιλογή… Καθόλου δεν με στενοχωρεί ίσα ίσα χαίρομαι πάρα πολύ που βρεθήκαμε να δουλεύουμε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλου και είμαι σίγουρη ότι έχω να μάθω πολλά από αυτόν τον άνθρωπο»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Όλα λάθος» στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου! Οι γλάστρες και η μεγάλη απογοήτευση!

Από που να πρωτοξεκινήσω, δεν ξέρω!

Τι το ήθελα κι εγώ να γυρίσω κανάλι και να βάλω OPEN μέρα μεσημέρι; Μεταξύ μας, είχα ξεχάσει πως είχε πρεμιέρα ο Κωστόπουλος αλλά αφού έπεσα πάνω λέω ας το δω. Διαβάστε παρακάτω...

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα μεγάλο όχι! Τι; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Εγώ την γνώμη μου θα την πω... Ένα μεγάλο όχι που λέτε, λοιπόν. Έξω από τα νερά του, αφού και ο ίδιος έχει συνηθίσει - όπως είπε - να λέει καληνύχτα, εγώ θα πρότεινα να πει αντίο στην μεσημεριανή ζώνη και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του, μακριά από τους δέκτες να 'ναι και να 'ναι καλά!

Δεν κάνουμε όλοι για όλα και οι παμπάλαιες συνταγές δεν πετυχαίνουν κάθε φορά. Μήπως το ΟPEN πρέπει να επενδύσει σε ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο σε αυτή τη ζώνη τελοσπάντων;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην πρεμιέρα του Όλα Λάθος


ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ: #ΝΟΤ! Το χιούμορ δεν το έχουν πολλοί και δεν είναι κακό, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή... Αυτογνωσία, όμως, θα έπρεπε να υπάρχει...Αυτό θα πω μόνο και θα περάσω στην αγαπημένη....

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ιωάνα Τούνη στην πρεμιέρα του Όλα Λάθος


J.TOUNI: Η προσωπικότητα αυτή που ήρθε ουρανοκατέβατη από τον περσινό κύκλο του My style rocks (το χρωστάμε ένα ευχαριστώ στον ΣΚΑΙ γι' αυτήν την ανακάλυψη) αποφάσισε να «χτυπήσει» -αλύπητα- και τον χώρο της παρουσίασης. Την συγκεκριμένη την συμπαθώ, είναι τυπάρα με χαρακτήρα σούπερ αλλά δεν μπορώ να μην πω και την αλήθεια! Την έβαλαν την κοπέλα για ένα μισάωρο να παρουσιάζει κρέμες! Συγγνώμη, αλλά αυτό το κάνει ήδη και με λιγότερο άγχος από το σπίτι της και από το αγαπημένο της Instagram account|!
Δεν χρειαζόταν να κατεβάσουν την κοπέλα από την Θεσσαλονίκη για αυτό! Ας την ξαναγυρίσουν πίσω λοιπόν...

Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα λάθος ή.... καλά στην πρεμιέρα του; Τα νούμερα μίλησαν!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στοOpenTv!

Ο παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα χτες και είχε στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο παρουσιαστής είχε μια μέτρια τηλεοπτική επιστροφή, αφού τα νούμερα του ήταν ναι μεν καλά για το κανάλι, όχι όμως καλά για τον Κωστόπουλο που όλοι αγαπάμε! Πάμε να δούμε τα τέταρτα αναλυτικά: 5,9, 6,5, 7,1... Εδώ σημειώστε ότι ξεκινάει το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της Σπυροπούλου και του νέου της συντρόφου.... 8,5 , 7,8, 6,7 , 8,8.... πέφτει μετά λίγο στο 7,0 και 6,6 και ξαναπαίρνει ανοδική πορεία! Λίγο πριν το τέλος μάλιστα κάνει 8,1, 8,6 και πέφτει στο 5,8 και 5,3!

Σαν σύνολο έκλεισε με 6,6! Ξαναλέω τα νούμερα δεν είναι χάλια αν υπολογίσετε το μέσο όρο του καναλιού που είναι στο 7 αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που περιμέναμε από τον Πέτρο Κωστόπουλο!