Νίκος Μουτσινάς: Ανέβηκε στην σκηνή του Ρουβά και τραγούδησε Φουρέιρα!

Απίστευτες στιγμές γέλιου!

Νίκος Μουτσινάς: Ανέβηκε στην σκηνή του Ρουβά και τραγούδησε Φουρέιρα!

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου και το διασκέδασε με καλούς της φίλους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Ανάμεσα στους φίλους της, και το Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε χαμό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε τον τραγουδιστή να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει και να χορέψει μια επιτυχία της Ελένης Φουρέρια και έτσι και έκανε!

O Νίκος Μουτσινάς, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε και χόρεψε όπως η Ελένη Φουρέρια και οι θαμώνες τον καταχειροκρότησαν.

Ωστόσο, πριν κατέβει από την πίστα, προκάλεσε με την σειρά του τον τραγουδιστή να πάει στην εκπομπή και θα περάσει από δοκιμασίες.

Νίκος Μουτσινάς: Το τερμάτισε! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε στην εκπομπή του! (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν λογαριάζει τίποτα και αυτό που έκανε στην εκπομπή του «Για την παρέα» την Παρασκευή (15/3) δεν έχει προηγούμενο!

Ο παρουσιαστής ξεπέρασε τον εαυτό του! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η Βίβιαν, η οποία είναι γνωστή για τις μάσκες ομορφιάς και την έχει σχολιάσει άπειρες φορές ο Μουτσινάς.

Τώρα ήρθε η ώρα να την... υποστεί και να φορέσει τις μάσκες της!

Δείτε το βίντεο

Nίκος Μουτσινάς: «Έκραξε» την Χριστίνα Μπόμπα - «Κάνω εμετό!»

O Nίκος Μουτσινάς σχολίασε την εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στο Survivor.

O παρουσιαστής είπε μάλιστα και ένα... αιχμηρό τραγουδάκι για την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στο παιχνίδι των ερωτήσεων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους παίκτες για το μήκος της κοτσίδας της.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την παρέα», λέγοντας: «Πρώτοι εμείς εδώ είχαμε προβλέψει ότι θα συμβεί. Το λέγαμε από τότε που έλεγαν να στείλουν τη Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο. Τι λέγαμε εμείς εδώ; Ποιον να στείλουν; Τη Μπόμπα. Και μας άκουσαν προφανώς και τσουπ πετάχτηκε και η Μπόμπα χθες στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Δες την τι ωραία, με τα κοτσιδάκια της στο Μικρό σπίτι στο λιβάδι, πιο γλυκιά από ποτέ. Εγώ βέβαια θα την έβγαζα με ένα ποδηλατάκι, αφού έκανε και το κοτσιδάκι να έβγαινε και με φιογκάκια κι ένα καλαθάκι. Κάπως θα έδινε λίγο. Δεν το σκέφτηκα, δεν πειράζει, γι’ αυτό είμαστε εδώ, αφιερωμένο στην πιο γλυκιά Μπόμπα που έχει σκάσει ποτέ:

Πιο γλυκιά απ’ όσο φαντάζεσαι
πιο γλυκιά απ’ όσο φοβάσαι
πιο γλυκιά απ’ ότι ονειρεύεσαι
στον Δομίνικο όπου και να ‘σαι.
Πιο γλυκιά Χριστίνα σ’ αγαπώ!
Πιο γλυκιά Χριστίνα κάνω εμετό»!