Η σκληρή κριτική στην Βίκυ Χατζηβασιλέιου: «Προβάλλει τους καλεσμένους της»!

Τα σκληρά λόγια για την εκπομπή της!

Η σκληρή κριτική στην Βίκυ Χατζηβασιλέιου: «Προβάλλει τους καλεσμένους της»!

Μια σκληρή κριτική δέχτηκε η Βίκυ Χατζηβασιλέιου!

Με μια ανάρτηση στο facebook, ο Βασίλης Ζούλιας, τοποθετήθηκε δημόσια για το στυλ της παρουσιάστριας. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος έγραψε σε μήνυμά του στο Facebook:

«Προσπαθώ να μην κρίνω...
αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»....
Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα.... Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτα είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν.
Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ηταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία.
Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα... Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι ....
Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.
Αυτά με όλη μου την εκτίμηση....»

Τηλεθέαση 16/3: Το Survivor και ο Παπαδόπουλος έστειλαν «Πακέτο» στην Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Εχθές Σάββατο είχαμε survivor στον ΣΚΑΙ μόνο φυσικά για 1 ώρα και απέναντι του είχαμε την μαχήτρια και εξολοθρευτή όλων των προγραμμάτων το «πάμε πακέτο» του ALPHA με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ποιος λοιπόν έστειλε «πακέτο» σε ποιον σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης του γενικού συνόλου της χθεσινής ημέρας; Δείτε τα αναλυτικά ανά τέταρτο μόνο στο Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω....

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά....Το survivor ξεκινά πολύ καλά με 18,7 19,6 14,2 και 21,1 την ίδια ώρα στην τηλεόραση του Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέναντι κάνει 19,8 20,2 23,4 19,0.

Άρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα σημεία κερδίζει το survivor του ΣΚΑΙ.

Στη συνέχεια απέναντι στο Σπύρο Παπαδόπουλο κάνει 21,4 29,4 21,9 και κλείνει με 13,4 νικάει κατά κράτος δηλαδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγεία μας»που κάνει 13,9 14,0 14,5 16,2 και ανεβαίνει όταν κλείνει η Χατζηβασιλείου!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τις 23.00 παίζει μπάλα και κάνει 20,2 20,7 22,5 17,1 20,4 23,9 22,6 19,7 23,9 24,8!