ΣΚΑΙ: Ο Αυτιάς στα «κάγκελα»! Την πλήρωσε...

Χαμός!

ΣΚΑΙ: Ο Αυτιάς στα «κάγκελα»! Την πλήρωσε...

Ο Γιώργος Αυτιάς από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ πάντα είναι στα «κάγκελα»!


Όσο μάλιστα δεν κλείνει και η ιστορία με την υποψηφιότητά του πασίγνωστου δημοσιογράφου στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία θα βλέπουμε το Γιώργο Αυτιά να κάνει απίθανα πράγματα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και να ξελασπώνει το κανάλι! Διαβάστε παρακάτω....

Εχθές λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς με το καλημέρα «απασφάλισε» κυριολεκτικά στα νούμερα τηλεθέασης!

Ξεκινάει στις έξι το πρωί με 26,6 κατευθείαν ,25,2 25,6 21,0 απέναντι φυσικά διαλύθηκε όλος ο ανταγωνισμός και η μοναδική που επιβιώνει είναι η Φαίη Μαυραγάνη στο open που κάνει 18,5 21,2 16,1 12,8! Στα άλλα κανάλια έχουμε μονοψήφια! Άρα άρχοντας στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Αυτιάς μέχρι τουλάχιστον να γίνουν οι εκλογές που μπορεί να είναι υποψήφιος...

ΣΚΑΙ: Ο Γιώργος Αυτιάς το «τερμάτισε» και μοίρασε πόνο! Ποιος την πλήρωσε...

Είναι απολύτως βέβαιο ότι κάθε Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς στην τηλεόραση του ΣΚΑΙείναι ο απόλυτος βασιλιάς στην πρωινή ζώνη στην τηλεθέαση και ο άτιμος δεν πιάνεται .

Τίποτα δεν του αντιστέκεται, ό,τι και να βάλει ο ανταγωνισμός δίπλα του, ηττάται! Χθες λοιπόν ο παρουσιαστής με την εκπομπή του «Καλημέρα» έκανε ίσως τα καλύτερα νούμερα του!

Μπορεί να έχουμε και ένα ρεκόρ! Ο Γιώργος Αυτιάς χθες ξεκινάει με 31,5 33,1 28,4 21,8 απέναντι το μοναδικό πρόγραμμα που το αντιστέκεται σοβαρά είναι η τηλεόραση του open με τη Φαίη Μαυραγάνη και το «Τώρα ότι συμβαίνει»!


Η Φαίη Μαυραγάνη απέναντι από τον αυτιά κάνει 24,3 21,0 18,0 11,8 πολύ καλά νούμερα για την παρουσιάστρια λίρα 100 για το open αλλά πολύ δύσκολο να πλησιάσει τον Γιώργο Αυτιά!

Τι τηλεθέαση είχε κάνει την προηγούμενη Κυριακή - Τα απίστευτα νούμερα

Απασφάλισε ξανά ο ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στην τηλεόραση του Σκάι και έκανε απίθανα νούμερα που τα βλέπουμε στο κανάλι και τρίβουν τα μάτια τους.

Πάλι ο γνωστός παρουσιαστής έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά και έσωσε το κανάλι του Σκάι στη γενική τηλεθέαση!

Χθες λοιπόν το «Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά ξεκινάει με 29,1 29,7 28,1 23,0...

Την ίδια ώρα η Φαίη Μαυραγάνη με το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κάνει 28,0, ένα εξαιρετικό νούμερο και στη συνέχεια 19,7 14,3 12,8!