Επιστροφή βόμβα στον ΑΝΤ1! Με δική της εκπομπή πάλι η...

Μόλις ανακοινώθηκε! Την είχαν πετάξει εκτός πέρυσι και επιστρέφει σα να μην έγινε τίποτα φέτος!

Επιστροφή βόμβα στον ΑΝΤ1! Με δική της εκπομπή πάλι η...

Μια επιστροφή που σίγουρα θα συζητηθεί είναι αυτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στο Happy Day, η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ έχει ήδη κλείσει με το κανάλι του ΑΝΤ1 και μάλιστα το Σάββατο 6 Απριλίου κάνει την πρεμιέρα της γύρω στις 16:00 το απόγευμα!

Η εκπομπή θα λέγεται "Εκπαιδεύοντας την Τζένη!"

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω απόσπασμα:

Αποκλειστικό! Στα μαχαίρια OPEN και ΑΝΤ1!

OPEN και ANT1 βρίσκονται στα μαχαίρια όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και στο Vanda's, φυσικά, σας έχω όλο το παρασκήνιο!

Τα κανάλια θέλουν να δυναμώσουν τις ζώνες του Σαββατοκύριακού τους και είπαν να δοκιμάσουν μια νέα συνταγή, μήπως ανέβουν τα νούμερά τους!

Οι ιθύνοντες των καναλιών, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη την αναζήτηση νέων προσώπων για την δημιουργία νέων εκπομπών και να στραφούν στις... σειρές! Δηλαδή, είπαν να φέρουν, κορυφαίες σειρές από το εξωτερικό, που χτυπούν κόκκινο στην τηλεθέαση, για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Αφού έψαξαν πολύ, ανακάλυψαν πως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτή την περίοδο έξω είναι το «Las Estrellas»!

Το logo από την σειρά Las Estrellas που διεκδικούν OPEN και ΑΝΤ1

Πρόκειται για μια ισπανική σειρά, που επικεντρώνεται σε πέντε αδελφές από διαφορετικές μανάδες, οι οποίες συγκεντρώνονται με αφορμή τον θάνατο του πατέρα τους.

Κατά την ανάγνωση της διαθήκης, διαπιστώνουν ότι ο πατέρας τους τους επιβάλλει μια αναπόφευκτη προϋπόθεση: να συνυπάρξουν όλες μαζί και να μπορέσουν να διαχειριστούν με επιτυχία το ξενοδοχείο του, τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Τo OPEN και ο ΑΝΤ1, λοιπόν, μετά από έρευνα ανακάλυψαν πως η συγκεκριμένη σειρά είναι τοπ έξω και έχει αυτό ακριβώς που θέλει το τηλεοπτικό κοινό: ίντριγκα και σασπένς!

Τα κανάλια αυτά, λοιπόν, σύμφωνα με επισφαλής πληροφορίες μου δίνουν προσφορές για να εξαγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς και τα ποσά είναι... πολύ μεγάλα! Για να δούμε, ποιος θα βγει νικητής και θα πάρει στην κατοχή του το συγκεκριμένο πρόγραμμα;