Κώστας Βουτσάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό! Η ανακοίνωση της Αλίκης Κατσαβού!

Τι συνέβη;

Κώστας Βουτσάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό! Η ανακοίνωση της Αλίκης Κατσαβού!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς!


Συγκεκριμένα, η εγγονή του ηθοποιού, Κρηνιώ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της! Διαβάστε παρακάτω....


Την αποκάλυψη έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η σύζυγός του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τον γιατρό που φρόντισε την τριών ετών Κρηνιώ!

«Ο Κώστας κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σπουδαίο επιστήμονα και άνθρωπο, Κώστα Σαραβάκο, χειρουργό ΩΡΛ, για τη φροντίδα του στην εγγονή μας Κρηνιώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Υπενθυμίζεται ότι η Κρηνιώ είναι κόρη της Νικολέττας Βουτσά, ενώ σε παλιότερες δηλώσεις της η Θεοδώρα Βουτσά είχε δηλώσει για την γέννηση της ανιψιάς της: «Η μικρή είναι ξανθιά, με μπλε μάτια και μοιάζει στον παππού της. Είναι μια κουκλίτσα! Να που η εγγονή του Βουτσά με το γιο του Βουτσά θα μεγαλώσουν μαζί!» . Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τις δύσκολες ώρες του Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς: "Τότε οι γκέι ήταν κρυφοί τώρα..." - Απίθανες αποκαλύψεις!

«Εκείνη την εποχή οι γκομενιάρηδες ήταν φανεροί και οι γκέι κρυφοί τώρα όλα έχουν αντιστραφεί. Οι αδερφές φανεροί εμείς κρυφοί».

Σε μία αποκαλυπτική και συγκλονιστική συνέντευξη, στο "Πρώτο Θέμα" και στον Δημήτρη Δανίκα, ο Κώστας Βουτσάς μιλάει για όλους και για όλα ιδιαιτέρως για τους εραστές του ελληνικού κινηματογράφου!

Και ο Φαίδων Γεωργίτσης; ρωτάει ο δημοσιογράφος.

«Καλός ηθοποιός, εκπληκτικό παιδί. Αλλά δυστυχώς έπαθε καρκίνο στον εγκέφαλο. Κάναμε παρέα τον αγαπούσα πολύ. Πηγαίναμε συχνά μαζί με τις γυναίκες μας. Και αυτός μεγάλος, αθεράπευτος εραστής. Δύο φορές παντρεμένος. Την ημέρα που πέθανε έκλαιγα συνέχεια. Όλες οι γυναίκες τον αγαπούσαν. Αλλά εκείνος, όπως εγώ, ποτέ δεν εξέθεσε τις γυναίκες της ζωής του. Και μη με ρωτήσεις δεν θυμάμαι ονόματα γυναικών».

Θα σε ρωτήσω για περιστατικά, λέει ο δημοσιογράφος και απαντάει ο Κώστας Βουτσάς:

«Πάντα είχαμε διάθεση για γυναίκες. Θέατρο και γυναίκες. Ήμασταν κυνήγι. Με αξιοπρέπεια. Αν μια γυναίκα δεν υπέκυπτε τις έστελνα λουλούδια κι άλλα δώρα. Τζέντλεμαν, λέει ο δημοσιογράφος...

«Φυσικά όλοι ο Ηλιόπουλος, ο Φωτόπουλος, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ακόμη και ο Αυλωνίτης μεγάλος εραστής τίποτα δεν άφηνε να πέσει κάνω χάμω! Δεν καθόταν φρόνιμα. Και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Και αυτός εραστής με αξιοπρέπεια! Χωρίς να εκθέτει γυναίκες».