Σάκης Ρουβάς: Απίστευτο! Φωτογραφίζεται με μέλη της μαφίας που ρήμαζαν σπίτια!

Οι φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας! Σάλος!

Σάκης Ρουβάς: Απίστευτο! Φωτογραφίζεται με μέλη της μαφίας που ρήμαζαν σπίτια!

Μέρος της σπείρας - μαμούθ που ρήμαζε σπίτι ήταν φαν του Σάκη Ρουβά!

Λάτρης των πολυτελών, των μπουζουκιών και φαν του Σάκη Ρουβά ήταν ένας εκ των 163 συλληφθέντων της σπείρας - μαμούθ που ρήμαζε σπίτια στην Αττική και ξεδοντιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης - σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία όλων των κατηγορούμενων για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, που έξανε συστηματικές κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες ενώ μπλεκόταν και σε διακίνηση ναρκωτικών!

Ωστόσο, ο τελευταίος στη λίστα με το νούμερο 163 που αναρτήθηκε στο σάιτ της ελληνικής αστυνομίας πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες από την χλιδάτη ζωή που ζούσε από τα κλοπιμαία, αλλά και με τον αγαπημένο του τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά.

Απίστευτο! Ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς φωτογραφιζόταν με τα μέλη της μαφίας που ρήμαζε σπίτια!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι, φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!


«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!

Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!


Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά!

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;


«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!