Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ποιος Μπουρδούμης; Αυτός είναι ο δικηγόρος που της έκλεψε την καρδιά!

Αυτό καλύτερα να μην το δει ο Αλέξανδρος...

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ποιος Μπουρδούμης; Αυτός είναι ο δικηγόρος που της έκλεψε την καρδιά!

Ερωτευμένη ξανά η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με δικηγόρο...

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τον Αύγουστο του 2017 λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, χώρισαν και έκτοτε είναι μόνη! Διαβάστε παρακάτω...

Τώρα, όμως, πληροφορίες της RealLife αναφέρουν πως η ίδια βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός κούκλου δικηγόρου εν ονόματι Βασίλη.

Οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί και παρά το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα, αφιερώνουν πάντα χρόνο ο ένας στον άλλον.

Το ζευγάρι ωστόσο κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και αποφεύγει τα πολυσύχναστα στέκια.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Βασίλης γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο μέσω κοινών γνωστών και παρότι αρχικά η δημοσιογράφος ήταν διστακτική, η ευγενική επιμονή του δικηγόρου και η άψογη συμπεριφορά του, έκαμψαν τις αντιστάσεις της.

«Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Φροντίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και εκτός από το πάθος που βιώνουν, μοιράζονται και ουσιαστική συντροφικότητα», τονίζει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Αλέξανδρος: Ξανά ερωτευμένος! Αυτή είναι η κούκλα ξανθιά που του έχει πάρει το μυαλό!

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια ηθοποιού που είχε πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Το σόι σου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί ακόμα τη σχέση του αλλά είναι κοινό μυστικό πλέον πως είναι ερωτευμένος και έχει έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό, Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί για λίγο στην σειρά «Το σόι σου», όπου παίζει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει πολλές δημόσιες κοινές εμφανίσεις αλλά φροντίζουν πάντα να περνάνε διακριτικά από τους φωτογράφους.

undefined