Σάκης Ρουβάς: «Θα σταματήσεις να φιλιέσαι για να τραγουδήσω»; Η ατάκα φωτιά σε πασίγνωστο παρουσιαστή!

Τον έκανε ρεζίλι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται!

Σάκης Ρουβάς: «Θα σταματήσεις να φιλιέσαι για να τραγουδήσω»; Η ατάκα φωτιά σε πασίγνωστο παρουσιαστή!

Με αφορμή, το βίντεο που προβλήθηκε στο "Πρωινό", και τα παθιασμένα φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο, έγινε μια επική αποκάλυψη για πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή!


«Δεν το κατακρίνω αλλά δεν μου αρέσει όλο αυτό να γίνεται δημόσια.Πρόσεξε! Πιο παλιά πριν ασχοληθώ με τον χώρο το έκανα κατά κόρον φιλιόμουν παντού… Διαβάστε παρακάτω....

Δεν θα ξεχάσω παιδιά μία φορά είχαμε πάει στον Σάκη Ρουβά… τότε μάλιστα συνεργαζόμασταν. Ήμουν εγώ και η τότε κοπέλα μου που είχαμε γίνει μαλλιά κουβάρια και σε μία φάση που είμαι χωμένος μέσα στην κοπέλα μου, βλέπω την μούρη του Σάκη μπροστά μου και μου λέει…

“Επ, τι γίνεται θα τραγουδήσουμε και λίγο εδώ; Τι θα γίνει;”

Ήμουν πιο μικρός και τα έκανα δημόσια» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και έσκασαν όλοι στα γέλια στο Πρωινό! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τεράστιο μονόπετρο που της χάρισε ο Φίλιππος Βαρβέρης! Πάνε για γάμο;

Σάλος έγινε με την αποκάλυψη ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Φίλιππος Βαρβέρης, είναι ζευγάρι!


Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, βρέθηκε μαζί με την παρουσιάστρια στην Κούβα και στην συνέχεια πήγαν στο Μαιάμι!


Εκεί μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού ο Φίλιππος Βαρβέρης έδωσε στην Κωνσταντίνα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο! Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και πολύ πιθανό είναι να της έκανε απλά ένα δώρο, αλλά επίσης πολύ πιθανό είναι και να καταλήξουν... παντρεμένοι σίγουρα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε on air ότι αρραβωνιάστηκε! Απίστευτο περιστατικό! (Βίντεο)

Ο ίδιος παραχώρησε στο Dot μια αποκλειστική συνέντευξη και η αγαπημένη του έκανε μια αποκάλυψη που τον άφησε κάγκελο!


Οι δυο τους με αρκετά χαλαρή διάθεση αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής αλλά και... τον αρραβώνα τους, που τελικά ούτε ο ίδιος δεν ήξερε!


Αυτή την σημαντική θα έλεγε κανείς λεπτομέρεια, ο Στέλιος Ρόκκος την αγνοούσε γιατί πολύ απλά η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα είχε ξεχάσει να του το πει.

Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος

Συγκεκριμένα η Λελέ αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων τους δεν της το είχε διαλέξει ο σύζυγός της αλλά η κουμπάρα τους.

Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα
Όταν ο Στέλιος Ρόκκος αναρωτήθηκε αν είχε πάρει ποτέ στη Λελέ του δαχτυλίδι αρραβώνων, εκείνη τού είπε: «Όταν μου το έδωσες μία εβδομάδα πριν τον γάμο δηλαδή, θεωρητικά ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Δεν στο ‘πα;». Ο τραγουδοποιός απάντησε αρνητικά και τότε μέσα στα γέλια εκείνη απάντησε: «Α, αγάπη μου, το ξέχασα». Δείτε το σχετικό βίντεο: