Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το Πανόραμα δεν ήταν προσωπική μου αποτυχία! Το Survivor δεν πήγαινε καλά»!

Το δημόσιο "άδειασμα" στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το Πανόραμα δεν ήταν προσωπική μου αποτυχία! Το Survivor δεν πήγαινε καλά»!

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από δυο εβδομάδες περίπου, στο Survivor Πανόραμα.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με μια αλά Survivor αποχώρηση από το πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια που παραμένει στο ΣΚΑΙ, μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής της στο «Ευτυχείτε».

«Σίγουρα στενοχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή. Δεν το θεωρώ ως προσωπική μου αποτυχία, αφενός γιατί δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Γι΄αυτό και ο σταθμός από την απόδοσή μου και από τη συνολική απόδοση της ομάδας έμεινε ευχαριστημένος. Λυπήθηκα που τελείωσε πολύ νωρίτερα απ΄ότι το περιμέναμε αλλά και πάλι εξαρτάται από το Survivor. Είμαστε το παιδάκι του Survivor. Εφόσον δεν πήγαινε καλά αυτό, δεν πήγαμε καλά κι εμέις», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΚΑΙ: "Αποκαθήλωσε" την Μπάγια Αντωνοπούλου! Δείτε τις πρώτες εικόνες! (Βίντεο)

Ξανά από την αρχή ξεκινά η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά το "κόψιμο" του Survivor Πανόραμα, και το ΣΚΑΙ την... "αποκαθήλωσε".

Η εκπομπή πήγαινε όλο και χειρότερα στα νούμερα της τηλεθέασης με τους ιθύνοντες να παίρνουν την απόφαση να ρίξουν οριστικούς τίτλους τέλους. Διαβάστε παρακάτω...

Την προηγούμενη Παρασκευή η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και η Λάουρα Νάργες, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και αλά Survivor αποχώρησαν από το πλατό.

Μετά το κόψιμο της εκπομπής η παρουσιάστρια, ξεκίνησε από την αρχή, δηλαδή από το ρεπορτάζ στους δρόμους. Από σήμερα, θα την βλέπουμε καθημερινά στην ενημερωτική εκπομπή «Ακραία φαινόμενα» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Χατζής.

Η Μπάγια, βρέθηκε στο Μοναστηράκι για να κάνει ρεπορτάζ για τη νηστεία των Ελλήνων ενώ βρέθηκε και σε αγαπημένα στέκια της περιοχής, θέλοντας να διαπιστώσει την κίνηση που έχουν τα ψητοπωλεία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για το κόψιμο της εκπομπής της - Ατάκα με νόημα για το Survivor!

Η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» της Μπάγια Αντωνοπούλου κόπηκε από τον ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN η Μπάγια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον της και τις σχέσεις της με τον σταθμό του Φαλήρου. Διαβάστε παρακάτω...

«Είμαι καλά! Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε αρκετές εκπομπές. Είναι απόφαση του σταθμού και πάμε παρακάτω. Είναι μια δύσκολη χρονιά για το Survivor, πάντα ο κόσμος αποφασίζει για όλους μας, για όλες τις εκπομπές. Δόξα τω θεώ αυτό που καταφέραμε είναι να είναι ευχαριστημένος ο σταθμός και να υπάρχει αυτή η υποστήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οπότε, πάμε παρακάτω. Παραμένω στον ΣΚΑΙ, αλλά ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πιστεύω ότι ο σταθμός αποφάσισε πάρα πολύ σωστά να κοπεί η εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή…», είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου.