Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη!

Το παραδέχτηκε και μίλησε ανοιχτά!

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» πρόβαλαν το πρωί της Δευτέρας τα πλάνα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να φιλά όλο πάθος τον Φίλιππο Βαρβέρη!


Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τηλεφωνήσει on air στην εντυπωσιακή παρουσιάστρια, προκειμένου να την ρωτήσει αν έχει όντως σχέση με τον επιχειρηματία! Διαβάστε παρακάτω...

«Να την πάρω εγώ τηλέφωνο;

Ή είναι πολύ χοντρό να την πάρω να την ρωτήσω;

Περιμένετε την παίρνω… δεν μου το σηκώνει. Μήπως κοιμάται, μήπως κάνει γυμναστική;

Με γειώνει, είναι η πρώτη φορά που δεν μου σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λίγο αργότερα όμως οι δύο παρουσιάστριες επικοινώνησαν στον τηλεοπτικό αέρα, με την Κωνσταντίνα να παίρνει πίσω!

Η Κατερίνα την προειδοποίησε πως είναι στον αέρα και στη συνέχεια τη ρώτησε ευθέως για το αν βρίσκεται ή όχι σε σχέση.

«Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα πολλές φορές μιλάει από μόνη της!», αρκέστηκε να δηλώσει!

Φίλιππος Βαρβέρης: Αυτή είναι η καυτή πρώην του συντρόφου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Σπάσατε τα τηλέφωνα χτες, για να μάθετε ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που φαίνεται στο βίντεο να φιλάει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Να σημειώσω δε, ότι πρώτοι εμείς στο Υοuweekly.gr «κόψαμε»το εν λόγω βίντεο, όπως λέμε στην δημοσιογραφική γλώσσα, από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Άλλωστε, είχε αναφέρει με υπονοούμενα στο Instagram ότι στο ταξίδι της στην Κούβα δεν ήταν μόνη!

Μαζί της λοιπόν, ήταν και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Φίλιππος Βαρβέρης, γιος του επίσης πολύ γνωστού επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη ή αλλιώς «Mr Interni».

Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης αφού διαθέτει εστιατόριο στην Μύκονο αλλά είναι και ιδιοκτήτης μαγαζιών επίπλου.

Ο Φίλιππος Βαρβέρης

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται να έχουν επεκταθεί αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί του ανέμου έχει περάσει στα χέρια τους.

Ο Φίλιππος, λένε οι καλά γνωρίζοντες μοιάζει πολύ με τον πατέρα του, αφού ο «Mr Interni» Νίκος Βαρβέρης, απασχολούσε συχνά τις κοσμικές στήλες με τις εκεί διασκεδάσεις του, ενώ είχε την φήμη πως γνώριζε όσο κανείς τα «hot», όπως συνηθιζόταν να περιγράφονται κέντρα διασκέδασης.

Το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει την σχέση που διατηρούσε ο Φίλιππος πριν γνωρίσει και ερωτευτεί παράφορα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο λόγος για την Ελένη Θεοδωρίκα!

Αυτή είναι η καυτή πρώην του συντρόφου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Φίλιππου Βαρβέρη

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη και έντονη χημεία. Ο Φίλιππος, εκτός από πολύ ελκυστικός και όμορφος άνδρας, έχει πολύ χιούμορ, ενώ αρκετοί τον χαρακτηρίζουν καρδιοκατακτητή, αφού κατά καιρούς είχε σχέση με πολλές, εντυπωσιακές γυναίκες. Όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για το ιδανικό ζευγάρι!

TAGS