MasterChef: Η δοκιμασία που θα δυσκολέψει τους παίκτες! Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι;

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

MasterChef: Η δοκιμασία που θα δυσκολέψει τους παίκτες! Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι;

Την προηγούμενη εβδομάδα στο MasterChef η αναπάντεχη αποχώρηση του Τάσου έκανε πολλούς να «παγώσουν», να σκεφτούν και να εκτιμήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Με ένα «Mystery Box», που δεν του λείπουν οι εκπλήξεις και το ρίσκο, ξεκινάει λοιπόν η νέα εβδομάδα του διαγωνισμού! Διαβάστε παρακάτω...

Ένα…μπάμπουσκα κουτί για τους 11 διαγωνιζόμενους θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις αλλά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα μαγειρικά αποτελέσματα.

MasterChef τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια το Τεστ Δημιουργικότητας θα απαιτήσει το 100% της φαντασίας και των μαγειρικών τους γνώσεων αλλά θα αλλάξει και τη διάθεση τους!

Κάποιοι δεν καταφέρνουν να αναδείξουν στα πιάτα τους την δημιουργικότητά τους και θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αδειάζει το Master Chef! «Δεν θα πήγαινα ούτε για guest!»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον Alpha, βρέθηκε καλεσμένος ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος!Ο ίδιος, δεν δίστασε να αδειάσει δημόσια το ριάλιτι του star, Master Chef και να τονίσει ότι αν και συμμετείχε σε παλαιότερο κύκλο, στο συγκεκριμένο φορμάτ, όπως έχει διαμορφωθεί, δεν θα πήγαινε ούτε για guest! Διαβάστε παρακάτω...


«Δεν θα πήγαινα στο Master Chef ούτε για guest! Δεν με εκφράζει το παιχνίδι όπως έχει γίνει, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν κάποτε, όταν συμμετείχα και εγώ... Δεν προάγει την μαγειρική αλλά το ριάλιτι» είπε μεταξύ άλλων! Δείτε το σχετικό βίντεο: