Τραγικές ώρες για την Έφη Θώδη! Τι συμβαίνει;

Δύσκολες στιγμές για την μητέρα της!

Τραγικές ώρες για την Έφη Θώδη! Τι συμβαίνει;

Τραγικές ώρες περνάει Έφη Θώδη με την μητέρα της.

Η κυρία Χρυσούλα, πρόκειται να μείνει στο δρόμο. Διαβάστε παρακάτω...

Η μητέρα της, η οποία ζει με οξυγόνο σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ, πρόκειται να βρεθεί στο δρόμο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της έκοψε το ρεύμα και το νερό, προσπαθώντας να κάνει την ηλικιωμένη να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι, γιατί θέλει να το νοικιάσει αλλού.

Η αδελφή της Έφης Θώδη, Τίνα μίλησε στην εφημερίδα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί αν ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πέθανε στον δρόμο σαν σκυλί.»

Η Έφη Θώδη σπάει την σιωπή της για την ρευματοκλοπή! «Η καταδίκη είναι...» (Βίντεο)

Με διάθεση για αποκαλύψεις η Έφη Θώδη συζήτησε με τη Σάσα Σταμάτη για πολλά και διάφορα!

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα υγείας που της δημιουργήθηκαν ξαφνικά και σε όλους αυτούς που τη γύρισαν την πλάτη ενώ δεν δίστασε να πει τι συνέβη με την ρευματοκλοπή! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Έφη Θώδη αντιμετώπισε καταδίκη για ρευματοκλοπή από τη ΔΕΗ. Τι απαντά η ίδια; «Με αυτό το θέμα είναι όλα καλά, είναι στη δικαιοσύνη και το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου. Σου λέω τίποτα δεν έχω, όλα καλά είναι, μια χαρά. Δεν στεναχωρήθηκα», είπε με νόημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: