Αναστασία Περράκη: Αποκαλύψεις που καίνε το μοντέλο! Ο εραστής στην Αίγινα και το κέρατο στον Μουρούτσο!

Οι βαριές καταγγελίες που ακούστηκαν στο δικαστήριο!

Αναστασία Περράκη: Αποκαλύψεις που καίνε το μοντέλο! Ο εραστής στην Αίγινα και το κέρατο στον Μουρούτσο!

Το έλα να δεις σημειώθηκε την Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της ΑΘήνας, κατά την εκδίκαση των αγωγών διαζυγίου που έχουν υποβάλει ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος και η εν διαστάσει σύζυγος του και γνωστό μοντέλο, Αναστασία Περράκη.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες περί... κεράτου αλλά και για βίαιες συμπεριφορές! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso:

"Είχε συνάψει δεσμό η κυρία Περράκη με τη συγκάλυψη της αμήχανης μητρός!" επισήμανε η δικηγόρος ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέθεσε ο κουμπάρος του ζευγαριού για την εξωσυζυγική σχέση του μοντέλου.

"Από το Πάσχα του 2013 που πήγε στην Αίγινα μέχρι τον Ιούνιο είχαν ελάχιστες επαφές εξαιτίας της σχέσης της, όπως εγώ αντιλήφθηκα." Ανέφερε ο μάρτυρας εξηγώντας ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος έπειτα από μια φωτογραφία που ανάρτησε η Αναστασία Περράκη στον λογαριασμό της, στην οποία εμφανιζόταν σε συγκεκριμένο σπίτι φίλου της γράφοντας "Τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι" πήγε στην Αίγινα, εντόπισε το σπίτι και την είδε με τα ίδια του τα μάτια αγκαλιά με τον σύντροφό της. Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, είχε βουίξει η Αίγινα, καθώς κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τον νέο σύντροφό της.

Ο μάρτυρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο αθλητής ήταν βίαιος με τη σύζυγό του και χαρακτήρισε "αδικίες" όσα αναφέρει η Περράκη στην αγωγή της:

"Δεν ήταν ποτέ βίαιος και το ότι είναι χρυσός Ολυμπιονίκης το φέρει σε κάθε πτυχή της ζωής του. Είναι πολύ προσεκτικός, δεκτικός και αφοσιωμένος. Το Πάσχα του 2013 ο Μιχάλης έκανε χειρουργείο στο γόνατο. Η Αναστασία ήρθε δυο ώρες. Το ξέρω γιατί ήμουν πάντα δίπλα του! Το έκανε ως αντίποινα γιατί κι εκείνος έλειπε όταν η ίδια είχε βρεθεί κάποια στιγμή στο νοσοκομείο αλλά τότε ήταν κουμπάρος σε έναν γάμο στην Κύπρο και η Αναστασία τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να γυρίσει.¨"

Η πλευρά της Αναστασίας Περράκη και όσα κατέθεσε στο δικαστήριο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, καταθέτοντας στο δικαστήριο η μητέρα του μουντέλου υποστήριξε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε συνάψει παράνομες σχέσεις και παραμελούσε την κόρη της, χωρίς ωστόσο να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ολυμπιονίκης υπήρξε βίαιος απέναντι στην σύζυγό του.

"Ήταν βίαιος μαζί της, γι αυτό κι έφυγε η Αναστασία! Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι" κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της ανακάλυψε πως την απατούσε!

Το τηλεφώνημα της λεγάμενης

"Μια φορά την πήραν και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον "Αστέρα" ενώ μια γυναίκα της τηλεφώνησε και της είπε πως είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα της περιέγραψε πως ήταν το σπίτι τους για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε." είπε η μητέρα της και πρόσθεσε πως η κόρη της διαπίστωσε πως έλειπαν προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου της!