Μaster Chef: Συνεργασία-φωτιά για τους τρεις κριτές!

Τους έχουμε απολαύσει στο Master Chef, όμως έξω από το παιχνίδι θα μπορέσουν να συνεργαστούν;

Μaster Chef: Συνεργασία-φωτιά για τους τρεις κριτές!

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης κλέβουν τις εντυπώσεις στο Master Chef, αλλά θα συνεργαστούν εκτός παιχνιδιού;

Οι τρεις σπουδαίοι σεφ απάντησαν στο ερώτημα και τα όσα λένε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Διαβάστε παρακάτω...

Συνέντευξη στο περιοδικό people έδωσαν οι Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων απάντησαν στην ακόλουθη ερώτηση: «Μαζί θα θέλατε να κάνετε κάτι;».

Οι σεφ είπαν:

Κουτσόπουλος: Το θέμα δεν είναι η συνεργασία, ούτε η μοιρασιά. Θα πρέπει να βρούμε κοινές ώρες.

Ιωαννίδης: Δεν το είπα στα παιδιά, αλλά πέρασα πολύ όμορφα την ημέρα που σε μια δοκιμασία των παικτών βάλαμε και οι τρεις τις ιδέες μας και φτιάξαμε ένα πιάτο που ήταν αξιόλογο και η τρέλα και η φιλοσοφία του καθενός υπήρχε σε απόλυτη αρμονία μέσα σε αυτή τη συνταγή.

Κοντιζάς: Μας πήρε πολλή ώρα και μιλάμε για ένα πιάτο! Σκέψου να πρέπει να βγάλουμε ένα μενού 18 πιάτων! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Επίσης ρωτήθηκαν και για τα άμεσα επαγγελματικά τους σχέδια...

Κοντιζάς: Υπάρχει σαν ιδέα να ανοίξω ένα καινούριο εστιατόριο. Στην αρχή το υπολόγιζα για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Οι δουλειές, όμως, μας πήγαν πίσω. Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε έναν νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, o οποίος δεν θα έχει σχέση με το Nolan, καθώς η προσέγγιση θα είναι διαφορετική.

Κουτσόπουλος: Έχω το προνόμιο και την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που κάνουν πολλά πράγματα. Τα εστιατόρια Feedέλ ανήκουν σε έναν όμιλο καταστημάτων. Επειδή ακριβώς υπάρχει καλή συνεργασία, ετοιμάζουμε διάφορα πράγματα. Το πιο άμεσο είναι πως θα πάρω μια μετακινούμενη καντίνα και θα δημιουργήσω ένα δικό μου concept πάνω σε αυτό.

Ιωαννίδης: Σκέφτηκα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τη γνώση στην εκπαίδευση και με έναν διαφορετικό τρόπο να εκπαιδεύσω τον κόσμο που αγαπά τη μαγειρική, χωρίς απαραίτητα να θέλει να γίνει επαγγελματίας. Αξιοποιώντας την ανάγκη του κόσμου που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα, έχω ξεκινήσει κάποια βίντεο στο YouTube που εξηγούν τους σωστούς τρόπους μαγειρικής και είναι βασισμένα όπως θα έκανα το μάθημα σε μια σχολή, με έναν πιο απλό και κατανοητό τρόπο. Ήδη έχω κάνει ορισμένα γυρίσματα και έχουν ανέβει τα πρώτα βίντεο.

Master Chef: O Τζώρτζης πήγε καλεσμένος στο Happy Day και... άδειασε την Σπυριδούλα!

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ένας από τους παίκτες του περσινού Master Chef που όλοι αγαπούσαμε να... μισούμε!

Ο ίδιος μαγείρεψε στην έναρξη της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια κάθισε στο πάνελ με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι του Star!

Ο Τζώρτζης, όπως είπε, θεωρεί φαβορί για τη νίκη τον Χρήστο Μπάρκα, γνωστό και ως Mr Κρατς, ενώ για την Σπυριδούλα... δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια!

«Συμπαθώ και εκτιμώ πολύ τον Παντελή γιατί είναι αληθινός. Έχω δει στα social media ότι όλοι παρομοιάζουν εμένα με τη Σπυριδούλα. Δε θεωρώ πως έχω φτάσει στο επίπεδο της Σπυριδούλας. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το πράγμα, πάντα νικητής. Κουράζει. Όταν θα βγούνε θα καταλάβουν πως είναι μετά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης. Δείτε το σχετικό βίντεο: