Έσκασε τώρα! Εκτός STAR η Ζήνα Κουτσελίνη!

Δεν θα προβληθεί καν η εκπομπή σήμερα!

Έσκασε τώρα! Εκτός STAR η Ζήνα Κουτσελίνη!

Βόμβα έπεσε στον STAR με την απουσία της Ζήνας Κουτσελίνη!

Σήμερα η εκπομπή δεν θα προβληθεί! Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog το ΕΣΡ επιτέθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη!

Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ επέβαλε στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Έτσι, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δε θα προβληθεί στις 19, 20 και 21 Mαρτίου. Και ο λόγος που οδήγησε το ΕΣΡ στο προσωρινό κόψιμο της εκπομπής ήταν ο τρόπος που παρουσίασε τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος.

Βόμβα από το Star! Αλλάζει ώρα προβολής το δυνατό χαρτί του!

Μια κίνηση ματ έκανε το Star, που άλλαξε ώρα στο δυνατό χαρτί του!

Συγκεκριμένα θα προβάλλεται πλέον, κάθε μεσημέρι στις 15:50.

Ο λόγος για το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά, η οποία προσπαθεί κάθε μεσημέρι σε πέντε παίκτριες να διαμορφώσει το στυλ τους σε συγκεκριμένες δοκιμασίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια βαθμολογεί την προσπάθεια τους και δίνει στιλιστικές επιλογές σε όλους τους τηλεθεατές της, σαρώνοντας στα νούμερα της AGB! Έτσι, το κανάλι, θέλοντας να χτυπήσει το Κάτι Ψήνεται του ΑΝΤ1, που αρχίζει και ανεβαίνει σε τηλεθέαση, της άλλαξε ώρα!

Αποχώρηση "βόμβα" από το Open! Εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί!

Μια αποχώρηση "βόμβα" από το Open, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου».

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε πως βρίσκεται εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος αποχώρησε από την αρχισυνταξία της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή! Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής, εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στην Σύρο για να ζήσει με την οικογένεια του.

«Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή και θα επιστρέψει στη Σύρο. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής. Ο Βαγγέλης δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία. Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη η εκπομπή που παίζει στον αέρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή του Star Φωλιά των Κουκου

Αποχωρεί ο Βαγγέλης Περρής από το Open