Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε νέο πρόσωπο στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν - «Σας δίνω τον λόγο μου ότι...» (βίντεο)

Ποια θα είναι η προσθήκη;

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε νέο πρόσωπο στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν - «Σας δίνω τον λόγο μου ότι...» (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της στον Alpha για τη νέα σεζόν, αλλά και το νέο πρόσωπο που θέλει στο πάνελ της.

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη για τις αλλαγές. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Κάθε μέρα παίρνουμε συγχαρητήρια για την συνεργάτιδά μας, την Κάλια Καστάνη. Κάθε μέρα μας ρωτάτε «πότε θα τη δούμε;», όταν θα ξεπεράσει το άγχος της, γιατί δε θέλει να εμφανίζεται αλλά μία μέρα έστω και σηκωτή θα την κατεβάσω. Θα πάρει τους μήνες της και στην επόμενη σεζόν σας δίνω τον λόγο μου ακόμα και υπό πίεση θα την κατεβάσω, αλλά αφήστε την τώρα γιατί είναι σαν να τη βλέπω λιπόθυμη να λέει "τι είπε;"»!

Ελένη Μενεγάκη: «Ξέφυγε» - Ποιος την είδε στον Alpha και δεν τρόμαξε!

Η Ελένη Μενεγάκη δίχως αμφιβολία καμιά είναι η κορυφαία παρουσιάστρια στην τηλεόραση του Αlpha και σίγουρα η βασίλισσα του ελληνικού star system!

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν στα καλύτερα της! Τώρα όμως η αλήθεια είναι ότι κυριολεκτικά έχει τρελάνει κόσμο.

Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη της και η εκπομπή της Ελένης στο πρόγραμμα του alpha σκίζει ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό που απασχολεί και τους διαφημιστές.

Βεβαίως την Ελένη την απασχολεί πολύ λίγο τι ακριβώς σκέφτονται οι διαφημιστές για την εκπομπή της διότι όπως έχουμε αποκαλύψει η παρουσιάστρια βγάζει απίθανα λεφτά και εκτός του Αlpha...

Πάμε όμως στο ζουμί του θέματος. Γιατί έχει τρελαθεί η Ελένη Μενεγάκη και έχει απασφαλίσει στο κανάλι. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι προσπαθεί τόσο πολύ φέτος για την εκπομπή της και στο κανάλι δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουμε μία ζώνη ενδιαφέροντος για το κοινό πριν την εκπομπή της Ελένης και μετά την εκπομπή της Ελένης.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια θεωρεί πως εάν το κανάλι είχε φροντίσει να ενισχύσει την συγκεκριμένη απογευματινή ζώνη η «Ελένη» θα έκανε νούμερα από 25% έως και 30%

Χθες λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη έκανε στο δυναμικό κοινό 19,9! Παίρνει από το προηγούμενο πρόγραμμα μόλις 11,8 ενώ το επόμενο πρόγραμμα που είναι ελληνική ταινία μετά την εκπομπή της δηλαδή κατευθείαν πέφτει στο 8,4!

Η Ελένη βλέπει τα νούμερα τηλεθεάσεως πριν την εκπομπή της και μετά την εκπομπή της και κυριολεκτικά τρελαίνεται! Θα καταλάβετε το γιατί μόλις διαβάσετε παρακάτω αναλυτικά τα τέταρτα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη εχθές! Ξεκινάει με 15,0 ανεβαίνει 18,9 20,2 23,9 23,3 21,7 19,1!

Μπορεί φέτος όπως είχε αποκαλύψει το site μας το Youweekly.gr να είναι η τελευταία χρόνια της Ελένης στην τηλεόραση...

...Όμως αυτό δεν σημαίνει για την Ελένη Μενεγάκη ότι δεν θα δώσει μάχη για να φύγει από την τηλεόραση και από το κανάλι του Αlpha με ψηλά το κεφάλι και με τα καλύτερα δυνατά νούμερα στην τηλεθέαση