Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Νίκο Κοκλώνη! Το άγνωστο περιστατικό με την Pamela Anderson και τα νεύρα!

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Αποκάλυψη

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στην Pamela Anderson η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του. Διαβάστε παρακάτω...

«Αν σπαστώ φαίνομαι. Αν με δεις στην πρεμιέρα δεν είμαι ο Νίκος. Είμαι άλλος. Είμαι κρατημένος γιατί είχα σπαστεί. Και ενώ η Πάμελα Άντερσον με πήρε τηλέφωνο να πάω στο αεροδρόμιο να την πάρω και είχαμε συμφωνήσει να μπούμε στο αυτοκίνητο μαζί, ξαφνικά μου λέει “δεν μπορούμε να μπούμε μαζί γιατί ο Αντίλ δεν θέλει άλλον άνδρα”. Λέω “χριστιανή μου τι με έφερες εδώ; Δεν είχα καημό να έρθω να σε πάρω. Έκανα πρόβα”. Εκεί λίγο στενοχωρήθηκα και στράβωσα. Για αυτό δεν πήγα για φαγητό το πρωί της Κυριακής», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την Pamela Anderson

Δεύτερη φορά μπαμπάς πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής; Τον "πρόδωσε" ο Νίκος Κοκλώνης!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και τον "πρόδωσε".

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά την ερώτηση του μας έβαλε όλους σε πολλά ερωτηματικά. Διαβάστε παρακάτω..

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό του «Its show time», με την φωνή του, αφού τραγούδησε αγαπημένες επυτυχίες. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του έβαλε μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος!

Γιώργος Παπαδόπουλος Νίκος Κοκλώνης its show time

Μάλιστα, έβγαλε και "λαβράκι". Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε «Θα κάνετε κι άλλο παιδάκι γρήγορα;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ό,τι θέλει ο Θεός». Ο Νίκος όμως είπε: «Εγώ μυρίζομαι σύντομα νέο μέλος, νέο μωρό…»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη έγιναν γονείς τον Αύγουστο του 2018!

undefined

TAGS