Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάουρα Νάργες: "Έφυγε μέσα από τα χέρια μου!" - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο που της άλλαξε τη ζωή!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Λάουρα Νάργες:
News 20.03.2019 08:32

Μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής παραχώρησε η Λάουρα Νάργες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον ALPHA!

H ξανθιά και πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και του Survivor Πανοραμα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του πατέρας της αποκαλύπτοντας πράγματα που κανείς δεν γνώριζε! Διαβάστε παρακάτω...

«Μόλις είχαμε κάνει πρεμιέρα στο Πρωινό και πάω σπίτι και βλέπω κλήση από την αδερφή μου, η οποία μου ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό…Τα παρατάω όλα, φεύγω κι από το πρωινό και πηγαίνω στην Γερμανία. Ευτυχώς πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω κι έφυγε μέσα από τα χέρια μου».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μιχάλη Μουρούτσου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με την πρώην του (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τα συναισθήματά της για τον πρώην σύντροφό της.

Η Λάουρα αποκάλυψε τα πάντα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Λάουρα Νάργες τα είπε όλα για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον αγαπάει και τον έχει ακόμη στην καρδιά του.

Μάλιστα το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει πως η Λάουρα Νάργες βρισκόταν στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου, μετά και το δύσκολο δικαστήριο που είχε ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την πρώην σύζυγό του το οποίο και τον οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, λοιπόν, τώρα η Λάουρα αναφέρθηκε στον Μουρούτσο, τονίζοντας: «Το κομμάτι περί Κοκκινάκη, που είναι φίλος μου και όλα αυτά τα gossip για εμάς, δεν ήταν κάτι που επηρέασε στον χωρισμό. Η πόρτα του παρελθόντος για μένα πια έχει κλείσει τελείως. Έχω κλειδώσει. Αυτό που διαλύει μια σχέση είναι η εξέλιξη του ανθρώπου σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάλλον αλλάξαμε πορείες.

Είναι ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ακόμη τον αγαπάω. Ήταν ένας χωρισμός πολύ θετικός και πολιτισμένος. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν αλλάζει αυτό. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Δε σημαίνει ότι επειδή χωρίζεις με έναν άνθρωπο να σφαχτείς ή να τον μισήσεις. Εκεί ακυρώνεις τον εαυτό σου και τα χρόνια που έμεινες μαζί. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν κοινή απόφαση, ήμασταν και είμαστε μέχρι σήμερα πολύ εντάξει με αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του».

Share