Eurovision 2019: Αυτή είναι η νέα σκηνή!

Δείτε την για πρώτη φορά!

Eurovision 2019: Αυτή είναι η νέα σκηνή!

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι την έναρξη του 64ου διαγωνισμού της Eurovision. Φέτος ο διαγωνισμός θα γίνει στο Τελ Αβίβ στις 14,16,18 Μαίου. Το μότο που θα συνδέσει την Ευρώπη είναι το "Dare to dream" και στο διαγωνισμό αυτό θα λάβει μέρος και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Όπως όλα δείχνουν οι Ισραηλινοί προετοιμάζουν ένα υπερθέαμα με πολλές εκπλήξεις. Μην ξεχνάτε ότι φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live και την Madonna στην σκηνή της Eurovision. Διαβάστε περισσότερα...

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι τελικές πρόβες, στην δημοσιότητα βγήκαν οι φωτογραφίες της λαμπερής σκηνής.

ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019

ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019-2
ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019-3
ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019-4
ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019-5
ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ2019-6

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, στις 14 Μαίου, με το τραγούδι Better Love με την Katerina Duska. Και η Κύπρος είναι στον πρώτο ημιτελικό με την Τάμτα και το τραγούδι "Replay".

Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της τραγουδίστριας που θα πάει Eurovision!


Η Κατερίνα Ντούσκα θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision!

Η νεαρή Ελληνο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη, αλλά ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη γνωστό ως Leon of Athens, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες.

Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.

ΝΤΟΥΣΚΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
ΝΤΟΥΣΚΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
ΝΤΟΥΣΚΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ