Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες!

Είναι τελικά ζευγάρι;

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες!

O Xρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη δεν επιβεβαιώνουν ότι είναι ζευγάρι, όμως οι δυο τους «πιάστηκαν» σε κοινή έξοδο.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έπαιξαν οι φωτογραφίες του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω...

Η εκπομπή έδειξε τις φωτογραφίες του περιοδικού «ΟΚ», όπου ο Χρήστος Μάστορας μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλη έκαναν τη βόλτα τους στην περιοχή του Παγκρατίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Χριστίνα Παπαδέλη: Έτσι γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Μάστορα!

Χριστίνα και Χρήστος δεν θέλουν να επιδεικνύουν τη σχέση τους και προσπαθούν να τη διατηρήσουν κρυφή!

Τα αδιάκριτα βλέμματα όμως είναι πολλά και η είδηση έγινε γνωστή!

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Παπαδέλη είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Πως όμως γνωρίστηκαν οι δυο τους;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Νίκης Κώτσου η κούκλα παίκτρια του My Style Rocks 2 γνώριζε τον Χρήστο Μάστορα εδώ και χρόνια αφού στο παρελθόν η Χριστίνα είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Χρήστος..

Από την αρχή της γνωριμίας τους, η Χριστίνα τον εκτιμούσε ως καλλιτέχνη. Όμως οι δυο τους δεν ήρθαν κοντά από την αρχή. Εξάλλου ο Χρήστος ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Κόρτνει Πάρκερ.

Οι δρόμοι τους χώρισαν για αρκετά χρόνια και ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα. Και οι δυο ελεύθεροι, δεν άργησαν να δείξουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Ειδικά ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε από την εξωτική της ομορφιά, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της!