Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη απάντηση για τα κιλά της στα social media - «Είναι γελοίο θέαμα»!

Το άκομψο σχόλιο και η απάντηση της!

Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη απάντηση για τα κιλά της στα social media - «Είναι γελοίο θέαμα»!

Άκομψα σχόλια για τα κιλά της Μαρίας Κορινθίου έκανε χρήστης του Twitter.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τον ρόλο της στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι». Διαβάστε παρακάτω...

«Είχα δει κάτι σκηνές με Κορινθίου στο Νεράιδα και το Παλικάρι. Είναι διπλάσια από τον ηθοποιό που της έβαλαν να κάνει τον γαμπρό που της έφεραν με συνοικέσιο. Γελοίο θέαμα. Δεν την βρίσκω τώρα την σκηνή, αλλά κοιτάξτε μέγεθος συγκριτικά με τους άντρες», έγραψε ο χρήστης.

Άμεση ήταν η απάντηση της ίδια της Μαρία Κορινθίου που του έγραψε: «Να κάτσε περίμενε να σου δείξω εγώ....δεν έχεις καλά το πλάνο».

Ωστόσο, ο χρήστης συνέχισε τα άκομψα σχόλια προς το πρόσωπο της «Ε ναι, και αν βρεις άλλο πιο μακρινό δεν θα φαίνεται τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα σου, μια χαρά είναι, απλά όχι για τον συγκεκριμένο ρόλο Το "Γελοίο θέαμα" ήταν ότι ο τύπος που έκανε τον "άξεστο που σου κάνουν συνοικέσιο" ήταν πιο μικροκαμωμένος.».

Μαρία Κορινθίου κιλά

Μαρία Κορινθίου κιλά

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε την επική αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη όταν την είδε ξανθιά! (βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει ξανθιά, για τις ανάγκες του ρόλου, όμως όλα τα λεφτά ήταν η αποκάλυψη για την αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη. Διαβάστε παρακάτω...

«Η σύγκριση θα γινόταν ούτως ή άλλως, είτε κάνω τα μαλλιά μου μαύρα είτε ξανθά. Απλά θεώρησα ότι έπρεπε να προσεγγίσω όσο πιο πιστά μπορούσα την εικόνα» και στη συνέχεια έκανε την γκριμάτσα του Γιάννη Αϊβάζη μόλις την αντίκρισε με το νέο της λουκ.

Δείτε το βίντεο

[/youtube]

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για την Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου: H κόρη της, Ισμήνη σχεδίασε ρούχα για την νέα της συλλογή!

Η δίαιτα της Μαρίας Κορινθίου: Έτσι έχασε 10 κιλά! Αναλυτικό πρόγραμμα...