Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα από καρδιάς της κόρης του για το θάνατο του!

Η δημόσια ανακοίνωση!

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα από καρδιάς της κόρης του για το θάνατο του!
News 20.03.2019 16:49

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΥΓΕΙΑ στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί! Διαβάστε παρακάτω...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί η νεκρώσιμος ακολουθία του διάσημου άντρα. Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου και η ταφή θα γίνει επίσης στο ίδιο χώρο, δίπλα στα αδέρφια του.

undefined

Η συγκινητική ανακοίνωση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου

Φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και αντίπαλοι και σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος αποχαιρέτησε με θερμά λόγια τον Θανάση Γιαννακόπουλο εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με ανακοίνωσή της η κόρη του σπουδαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού και της Βιανέξ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου ευχαριστεί όλους για την αγάπη που έδειξαν στην οικογένειά της με αφορμή τον χαμό του πατέρα της.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Γιαννακοπούλου:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείχνετε στην οικογένειά μας, με τα μηνύματά σας, την στήριξη και τα ειλικρινή σας συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα μου και ανθρώπου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μετά Τιμής

Κατερίνα Γιαννακοπούλου»

Το τελευταίο "αντίο" στον Θανάση Γιανακόπουλο: Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Βαρύ πένθος για την πράσινη ομάδα. Αθλητές και φίλαθλοι του Παναθηναικού είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί η νεκρώσιμος ακολουθία του διάσημου άντρα. Διαβάστε περισσότερα...

Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου και η ταφή θα γίνει επίσης στο ίδιο χώρο, δίπλα στα αδέρφια του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτέλεσε ένας ηγέτης σταθμός, στην ιστορία του Παναθηναϊκού και πλήθος απλών ανθρώπων και οπαδών αναμένεται να πει το ύστατο "χαίρε". Όπως είναι αναμενόμενο το φέρετρο θα καλυφθεί από του σημαία του τριφυλλιού, καθώς αυτό ήταν και επιθυμία του.

Η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει 21 Μαρτίου

Δείτε περισσότερα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Η τελευταία επιθυμία του Θανάση Γιαννακόπουλου!

Share