"Σκότωσαν" γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Οι πρώτες δηλώσεις...

Ο λόγος για τον....

Με αφορμή την εισαγωγή του στο νοσοκομείο κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι πέθανε.

Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκαλάκη ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον ... "σκότωσαν". Διαβάστε παρακάτω...

Ο τραγουδιστής ανέφερε στην εφημερίδα Espresso «Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφηκαν στο διαδίκτυο. Έμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη, που έγραψε: «Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τον Δασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων. Μη πω ονόματα. Όλα καλά ο τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης». Το σοκ για μένα, τη σύζυγό μου, συγγενείς και φίλους ήταν μεγάλο», αναφέρει ο τραγουδιστής φανερά ταραγμένος.

Πέθαναν Έλληνα τραγουδιστη

Ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

Ο λόγος της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα, ήταν ότι ένιωσε ξαφνικά φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στις απαραίτητες θεραπείες για να σταματήσει η αιμορραγία.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή με τραγικό τρόπο θρυλικός Έλληνας τραγουδιστής!

Έφυγε σε ηλικία 75 ετών, με τραγικό τρόπο, χτυπημένος από την παγωνιά του χιονιού. Το ποίημά του «Χιονοσκεπάστηκα μες στον βαρύ Χειμώνα» που είχε γράψει πριν πολλά χρόνια, αποδείχτηκε προφητικό.

Ο Τζονιχάκης, τα τελευταία 3 χρόνια, είχε φύγει από την Αθήνα (Κυψέλη) για να απομονωθεί στους Καθενούς Ευβοίας, ένα μικρό χωριό στους πρόποδες του όρους Δίρφη. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν λίγες μέρες, 26 Φεβρουαρίου 2019, άφησε την τελευταία του πνοή, ο Νίκος Τζονιχάκης, ιστορικό πρόσωπο του ελληνικού ροκ, τραγουδιστής, ποιητής και ένα διάστημα συνοδοιπόρος του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Εκεί ήταν το πατρικό του

Τη μοιραία βραδιά, ο καιρός ήταν άσχημος, έριχνε πολύ χιόνι. Ο Τζονιχάκης, έφυγε από το καφενείο του χωριού, με ασταθές βήμα, μάλλον πιωμένος. Σε μικρή απόσταση, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον δρόμο, μέσα στο χιόνι. Τον βρήκαν ύστερα από ώρες, προς το ξημέρωμα, ξυλιασμένο. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ήταν όμως αργά. Οι ώρες που έμεινε στο χιόνι, του είχαν κάνει μεγάλο κακό και ο Τζονιχάκης, δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Πέθανε ο ο Νίκος Τζονιχάκης

Πηγή: iefimerida.gr