Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός στο Πρωινό με τη Μπάγια Αντωνοπούλου! Οι μπηχτές που θα συζητηθούν! (Βίντεο)

Την άδειασαν κανονικά και πήραν το μέρος του Παπαδάκη!

Χαμός στο Πρωινό με τη Μπάγια Αντωνοπούλου! Οι μπηχτές που θα συζητηθούν! (Βίντεο)
News 21.03.2019 12:44

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης, και όπως είναι φυσικό, η όλη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί στο Πρωινό!

Όταν η συζήτηση έφτασε στην αποχώρηση της Μπάγιας ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε και τόνισε... Διαβάστε παρακάτω...


«Δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της».

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασαν τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη πετώντας μπηχτές για την Μπάγια και τα όσα είπε εκείνη για το περιστατικό!

Η Φαίη Σκορδά είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να σχολιάζεις έναν άνθρωπο που έχουν περάσει από πλάι του διακόσιοι παρουσιαστές μεγάλα ονόματα, που έχουν τη δική τους καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κάνει καριέρα», είπε η παρουσιάστρια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Γιώργος Παπαδάκης αδειάζει δημόσια την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει να...» (βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ μου. Εγώ στην εκπομπή είμαι πατέρας. Ο πατέρας δεν μαλώνει με το παιδί του και δε μιλιέται μετά το παιδί με τον πατέρα. Εμείς έχουμε και τις εκρήξεις μας και τις φωνές μας και τα υπόλοιπα τρία λεπτά είμαστε μια χαρά. Δε σου λέω για προηγούμενες δουλειές. Από το 1992 έχουν περάσει πάνω από 200 παιδιά που η πρώτη τους εμπειρία ήταν στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαπρέπουν. Εμένα το χαίρεται η ψυχή μου αυτό το πράγμα. Το χαίρομαι. Όταν μου λένε “Γιώργο θα φύγω” τους λέω “με την ευχή μου”. Αλλά τους λέω ένα πράγμα. “Μη μου το πεις μετά. Θα μου το πεις πριν φύγεις”.

Για την Μπάγια έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη μίλησε για μένα. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Της το αξίζει και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε. Παραμονή Χριστουγέννων».

Όσο για την απάντηση του δημοσιογράφου για Μακρυπούλια, Μπεκατώρου και Σκορδά; Ήταν γύπας! Γιώργος Παπαδάκης: «Γύπας»! Απίστευτη ερωτική απάντηση για Μακρυπούλια, Μπεκατώρου και Σκορδά! (βίντεο)

Share