Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έγκαυμα!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έγκαυμα!

Δύσκολες ώρες περνάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το πρωί της Πέμπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Αιτία ήταν ένα πολύ σοβαρό και μεγάλο έγκαυμα που έπαθε στο χέρι της. Διαβάστε παρακάτω...


Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την περιπέτειά της, ανεβάζοντας στα instastories δυο φωτογραφίες από το τι συνέβη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έδωσε ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς της συνέβη ενώ οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Δείτε τις:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έγκαυμα στο χέρι της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έγκαυμα στο χέρι της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έγκαυμα στο χέρι της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!

Τι το ήθελε να γυρίσει από Κούβα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πολύ άσχημα νέα την περίμεναν!

Η παρουσιάστρια έχει πλέον φτιάξει την προσωπική της ζωή αφού στο πλευρό της πια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης, και τώρα σιγά σιγά είπε να κοιτάξει και λίγο τα επαγγελματικά της!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η Κωνσταντίνα είναι πολύ αγχωμένη για την καριέρα της και χτύπησε από τώρα την πόρτα του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα επαναφέρει στους δέκτες μας το My Style Rocks για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!;

Ένα πουλάκι μου αποκάλυψε, λοιπόν, και σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, πως η Κωνσταντίνα μετά από κάποιες μέρες περισυλλογής και στήριξης από τον νέο της σύντροφο, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα το παράθυρο του Τούρκου Παραγωγού μήπως και επιστρέψει πάλι στην θέση της - στην παρουσίαση δηλαδή του παιχνιδιού μόδας!

Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Ατζούν, σύμφωνα με πηγή μου, δεν ήταν αρνητικός αλλά ούτε θετικός! Η μία και μοναδική συζήτηση που έχει γίνει μεταξύ τους μέχρι τώρα είχε αρκετά θετικά στοιχεία!

Βέβαια, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μου, η Σπυροπούλου έχει... ανταγωνισμό! Και τι εννοώ με αυτό;

Μια καστανή, γυμνασμένη πολύ, αιθέρια παρουσία της showbiz έκανε την εμφάνισή της στον ΣΚΑΙ και γυρίζει γύρω από την καρέκλα της παρουσίας του My Style Rocks!

Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ωστόσο, ακόμα! Είναι πολύ νωρίς για να "κλείσουν" τις πόρτες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και απλά κάνουν συζητήσεις!

Μόνο και μόνο όμως, στην ιδέα πως υπάρχει και κάποια άλλη απέναντί της, η Σπυροπούλου δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα, αλλά πάλι καλά που έχει στο πλευρό της πλέον τον Φίλιππο για να την συμβουλεύει και να την συγκρατεί...

Εκτός από την Κωνσταντίνα όμως, και η Ελεονώρα προκάλεσε ανησυχία χτες....Ελεονώρα Μελέτη: Εικόνες σοκ! Γεμάτο μελανιές το σώμα της από...