Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Πρώην συνεργάτης αδειάζει τους παρουσιαστές: «Δεν άντεχα άλλο στην εκπομπή μαζί τους»

Ο λόγος για τον...

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Πρώην συνεργάτης αδειάζει τους παρουσιαστές: «Δεν άντεχα άλλο στην εκπομπή μαζί τους»

Στο λόγο της αποχώρησής του από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού αναφέρθηκε πρώην συνεργάτης τους.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Το πρωινό». Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη ο οποίος με αφορμή το απόσπασμα που προβλήθηκε με τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για την Μπάγια Αντωνοπούλου, αποκάλυψε τις αιτίες της δικής του αποχώρησης από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Εγώ θέλω να πω κάτι, ακόμα και ένας καυγάς να έγινε, καλό είναι να γίνονται αυτά γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια προσωπικότητες και χαρακτήρες. Δηλαδή εγώ εγκατέλειψα την εκπομπή του Πέτρου και της Τζένης στο Mega ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή. Τι σημαίνει αυτό; Ως χαρακτήρας δεν άντεχα άλλο εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να συμβούν πράγματα, σημαίνει ότι εγώ αντιπαθώ τον ηγέτη της εκπομπής τον Πέτρο Κωστόπουλο; Όχι. Στην παρούσα φάση μπορεί ο χαρακτήρας μου, τα πιστεύω μου και τα θέλω μου να ήρθαν σε κόντρα σε πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Πάρα πολλά τηλέφωνα δέχτηκα αλλά δεν μίλησα, αυτό ήταν ο δικός μου χαρακτήρας».

Δείτε το βίντεο:

Πάγωσε η Σκορδά στο πλατό του «Πρωινού»: «Δεν ήθελα να κοιταχτώ στον καθρέφτη»

Τα σχόλια που έκανε ο Άρης Καβατζίκης και απειλούν τη δουλειά του..

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στο "The 2night show" η Ιλένια Ουίλιας, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε ότι λόγω της δουλειάς του απειλείται η θέση του στο περιοδικό.

Στο παρελθόν ο Άρης Καβατζίκης είχε κάνει κάποια σχόλια για την Ιλένια Ουίλιας και τώρα προτιμά να μην απαντήσει σε όσα είπε η ίδια στη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε ακόμη: Τα πήρε στο “κρανίο» ο Καβατζίκης με την Ιλένια Ουιλιαμς: “Τι είναι η Ιλένια, σελέμπριτ;»

Ο λόγος είναι οτι ο παρουσιαστής και διευθυντής σύνταξης εβδομαδιαίου περιοδικού, όπως αποκάλυψε, έρχεται συχνά αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις.Γι΄αυτό θεώρησε απαραίτητο να ξεκαθαρίσει ότι τα σχόλια που κάνει στο Πρωινό δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά του στο περιοδικό.