Φαίη Σκορδά: Για "βρώμικο" με τους γιους της στο στέκι τους στο Ρέντη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Άβαφη και ατημέλητη η παρουσιάστρια!

Φαίη Σκορδά: Για

Για βρώμικο με τους γιους της στην λαχαναγορά του Ρέντη βρέθηκε η Φαίη Σκορδά και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους αποθανάτισε!

Η παρουσιάστρια με ένα απλό σύνολο έπαιζε και τάιζε τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Διαβάστε παρακάτω...

Το εστιατόριο του Βασίλη Καλλίδη έχει γίνει εδώ και χρόνια το αγαπημένο τους στέκι.

Τα σαββατοκύριακα οι τρεις τους πηγαίνουν να φάνε τα αγαπημένα τους burger αλλά και κάποιες λιχουδιές με σοκολάτα, τις οποίες ωστόσο η προνοητική για τη διατροφή των παιδιών μαμά επιτρέπει πολύ σπάνια!

Φαίη Σκορδά: Πολύ άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για την Φαίη Σκορδά και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's τι εννοώ ακριβώς καθώς για ακόμη μια φορά έχω πιπεράτο και αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα φέρει στην παρουσιάστρια μια έκπληξη, μεγάλη και καθόλου ευχάριστη! Είναι έτοιμη άραγε να την αντιμετωπίσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Σάσα Σταμάτη θα βρεθεί απέναντί της στην πρωινή ζώνη καθώς έχουν πυκνώσει οι συζητήσεις και οι συναντήσεις της με πολύ γνωστό κανάλι που ετοιμάζεται να... ανοίξει τους ορίζοντές του και να δοκιμάσει νέα πράγματα!

Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά!

Η πρώην συνεργάτιδα της Φαίης, βέβαια δεν θα αρκεστεί σε μια μόνο εκπομπή στο συγκεκριμένο κανάλι καθώς ανέκαθεν είχε δηλώσει την επιθυμία της να αναλάβει ένα βραδινό project, κάτι που... ένα πουλάκι μου είπε ότι θα συμβεί τη νέα αυτή τηλεοπτική σεζόν και η Σάσα είναι προετοιμασμένη να κάνει τα πάντα για να... τερματίσει πρώτη!

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, δηλαδή θα πρέπει να συναγωνιστεί έναν παλιό της συνεργάτη και όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι του στυλ της τέτοια πράγματα! Ναι μεν πρέπει να το κάνει για να μην χάσει την θέση της στην πρωινή ζώνη και να έχει ευχαριστημένο τον ΑΝΤ1 αλλά δεν είναι και του τύπου της αυτού του είδους τα "ξεκατινιάσματα" και το έχει αποδείξει χρόνια τώρα!

Ωστόσο, τα χέρια για την Σάσα και το κανάλι δεν έχουν δοθεί ακόμα αλλά οι συχνές συζητήσεις και συναντήσεις δείχνουν πως και οι δυο πλευρές θέλουν αυτή τη συνεργασία... Ο χρόνος θα δείξει!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε πρώτοι, εδώ, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.