Δάφνη Λαμπρόγιαννη: "Έφυγα από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα γιατί..."

Αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από την σειρά!

Δάφνη Λαμπρόγιαννη:

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την ηθοποιό την λατρέψαμε μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζει την μουρμούρα». Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, στην Ελένη, αποκάλυψε τον λόγω που αποχώρησε από την σειρά.

«Τη Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα. Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο, εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί. Εγώ είχα ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη ημέρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη με δύο άτομα σε ένα στούντιο – δωμάτιο για πέντε χρόνια. Ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε μια δουλειά που βγαίνουμε λέμε μερικά αστεία και τελειώνει εκεί. Δεν είναι έτσι, θέλει τρομερή δουλειά για να πάει κάτι καλά», ανέφερε η ηθοποιός και κατέληξε: «Ήταν καιρός πριν που είχα πει πως θέλω να σταματήσω, όχι από την πέμπτη χρονιά, αλλά από την τέταρτη».

Όσο για τυχόν επιστροφή της, απάντησε: «Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα. Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα».

Πριν λίγους μήνες είχε βγει η είδηση ότι γυρνάει στην σειρά!

"Βόμβα" στη Μουρμούρα! Επιστρέφει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά;

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα - Ραγδαίες εξελίξεις! Επιστρέφει στην σειρά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη!

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει ξανά στην πετυχημένη καθημερινή σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»!


Πώς όμως θα γίνει η επιστροφή της που προδόθηκε από ένα post στο Instagram; Διαβάστε παρακάτω...


Έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Η Καίτη Κίτσου την οποία υποδύεται η Κλέλια Ρένεση είναι έγκυος από τον Ηλία αλλά δεν του το λέει, γιατί η εγκυμοσύνη συνέβη μετά από μία παθιασμένη νύχτα μετά από μεθύσι και ο Ηλίας δε θυμάται τίποτα!
Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε με μία φωτογραφία στα social media ότι η πρώην σύζυγός του Ηλία, η Μαρίνα (που υποδύεται η Δάφνη Λαμπρόγιαννη) επιστρέφει στο σίριαλ! Πώς θα πάρει τη σχέση του πρώην συζύγου με την όμορφη Καίτη η Μαρίνα; Αναμένουμε τα νέα επεισόδια! Μέχρι τότε... δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε περισσότερα νέα για τα αγαπημένα σας προγράμματα!