Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάθανε σοκ! 8,5 εκατομμύρια κοστίζει το σπίτι που πήρε πασίγνωστος τραγουδιστής στην σύζυγό του!

Πάθαμε πλάκα!

Πάθανε σοκ! 8,5 εκατομμύρια κοστίζει το σπίτι που πήρε πασίγνωστος τραγουδιστής στην σύζυγό του!
News 21.03.2019 18:15

Πάθαμε σοκ με το πόσο κοστίζει το σπίτι που πήρε πασίγνωστο τραγουδιστής στην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα κάνει 8,5 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που λίγοι έχουν πιάσει στα χέρι τους. Διαβάστε παρακάτω...

Την κίνηση αυτή, έκανε ο Justin Bieber, ο οποίο αγόρασε στην αγαπημένη του Hailey Baldwin στο οποίο θα στεγάσουν τον έρωτα τους σύμφωνα με τα ξένα μέσα.Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι όπου διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια, μία βιβλιοθήκη, ένα μπαρ και home theater.

Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής το 2014 πούλησε το σπίτι του στο Καλαμπάκας στην Kourtney Kardashian και από τότε μένει σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σπίτια.

undefined

Ο Justin Bieber περνάει στιγμές με την σύζυγό του και απέχει από τα ΜΜΕ μιας και περνάει μια δύσκολη στιγμή στην ζωή του.

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος τραγουδιστής! «Δίνω τη μάχη μου... Προσευχηθείτε...»

Πασίγνωστος τραγουδιστής παντρεύτηκε κρυφά και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς!

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο τραγουδιστής!

Ο λόγος για τον Ed Sheeran o οποίος σε μια μυστική τελετή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Cherry Seaborn. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γάμος έγινε τον Δεκέμβριο και μόλις αυτές τις ημέρες έγινε γνωστό το ευτυχές γεγονός. Η τελετή έλαβε χώρα στο σπίτι τους στο Suffolk της Αγγλίας, παρουσία μόνο 40 καλεσμένων από το φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο.

«Ο Ed παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πολύ ήσυχη τελετή, μόνο οι κολλητοί του από το σχολείο, μερικοί συγγενείς και ένας παπάς. Δεν ήθελε καθόλου φασαρία. Ένας μικρός χειμωνιάτικος γάμος. Δεν ήθελαν να το κάνουν μεγάλο θέμα», αναφέρει ξένο ρεπορτάζ.

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star!

Share