Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Στο φως της δημοσιότητας οι απολογίες της ηθοποιού και του παρουσιαστή που εμπλέκονται!

Ένας εμπλεκόμενος κρίθηκε κατηγορούμενος!

Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Στο φως της δημοσιότητας οι απολογίες της ηθοποιού και του παρουσιαστή που εμπλέκονται!

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο την πλήρη απαλλαγή των τεσσάρων μετόχων του καταστήματος, μεταξύ των οποίων γνωστός παρουσιαστής και γνωστή ηθοποιός για την υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Για τον πέμπτο μέτοχο, 55χρονο επιχειρηματία, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για το αδίκημα της συμμετοχής σε συμμορία, κατά μετατροπή του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών. Διαβάστε παρακάτω...

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έφερε στο φως της απολογίες τόσο της ηθοποιού, όσο και του παρουσιαστή, δηλώνοντας και οι δυο αθώοι, και πως δεν έχουν καμία σχέση.

Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Ραγδαίες εξελίξεις! Η απόφαση του εισαγγελέα για την ηθοποιό και τον παρουσιαστή!

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία και παρασκήνιο για την υπόθεση κοκαΐνης!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της νεαρής Ειρήνης Μελισσαροπούλου του 21 χρόνου μοντέλου που τώρα απολαμβάνει την ελευθερία του,αλλά πέρασε 17 μήνες στις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ, έρχονται στη δημοσιότητα!

Πιο ήταν το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου στο Χονγκ Κονγκ που οδήγησε στην αθώωση της ειρήνης; Πέρα από το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας και το καθαρό ποινικό μητρώο μέτρησε και το εξής! Διαβάστε παρακάτω....

Αποκαλύπτουμε ότι μέτρησε εξαιρετικά η μη ύπαρξη δακτυλικών αποτυπωμάτων η γενετικού υλικού στο δέμα με την κοκαΐνη που μετέφερε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Επίσης το γεγονός ότι αφίχθη η Ειρήνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με εντυπωσιακή αμφίεση δηλαδή κοντή φούστα εντυπωσιακό μπουφάν κλπ μέτρησε εξαιρετικά!

Σκέφτηκαν δηλαδή οι ένορκοι ότι όταν κάποιος θέλει να μεταφέρει ναρκωτικά προσπαθεί πάντα να περάσει απαρατήρητος και όχι να τραβάει τα βλέμματα πάνω του! Έπαιξε ρόλο επίσης ότι βρέθηκαν ελάχιστα χρήματα επάνω της αλλά και ότι κατευθείαν με το που την συνέλαβαν ανέφερε το πρόσωπο που την παγίδευσε χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό!

Όλα αυτά τα παραπάνω που σας αναφέρουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr μέτρησαν στο σκεπτικό αποφυλάκισης της νεαρής πανέμορφης κοπέλας.

Δείτε περισσότερα Κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!