Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τραγικές ώρες για την οικογένεια Παπανδρέου: Στην φυλακή για 18 μήνες!

Έσκασε τώρα! Τι συμβαίνει;

Τραγικές ώρες για την οικογένεια Παπανδρέου: Στην φυλακή για 18 μήνες!
News 22.03.2019 09:56

Έσκασε βόμβα μόλις λίγα λεπτά πριν! Η Δήμητρα Λιάνη έφαγε ποινή φυλάκισης για 18 μήνες!

Κατηγορούμενη για χρέη στο Δημόσιο που ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς το ακριβές ποσό να έχει γίνει γνωστό, βρέθηκε ενώπιον του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας η Δήμητρα Λιάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Παπανδρέου στην φυλακή για 18 μήνες

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η ίδια δεν παρέστη στην δίκη της, η οποία όμως έγινε κανονικά. Η Δήμητρα Λιάνη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Η κα Λιάνη εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της, η οποία ανέφερε ότι η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό δημόσιο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πουλήσει τις μεζονέτες στην Εκάλη.

Το δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την εξέταση μάρτυρα προχώρησε στην καταδίκη της Δήμητρας Λιάνη με σύμφωνη την εισαγγελική γνώμη.

Βέβαια η Δήμητρα περνάει ακόμα πιο δύσκολα καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τον θάνατο που της κόστισε:

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Έφυγε από την ζωή ο...

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Αδυνάτισε πολύ και της πάει! Δείτε την αλλαγή της και την μυστική δίαιτα! (Βίντεο)

Ο λόγος της καταδίκης είναι ότι η Δήμητρα Λιάνη δεν έχει καταβάλλει την οφειλή της στο δημόσιο και δεν έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, γεγονός που λειτούργησε επιβαρυντικά. Έτσι, της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Η ίδια αποκάλυψε:

«Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή, μακριά από τα λύπη, αλλά που και που τρώω κανένα γλυκάκι… Δεν βάφομαι! Τα μυστικά της διατροφής μου είναι πολύ νερό και ενδιαφέρον για τη ζωή. Έχω ένα βιολογικό εσωτερικό ρολόι, που λέει ζήσε, ζήσε, ζήσε… Ο έρωτας δεν υπάρχει, έχω κλείσει…». Εμείς θα της λέγαμε να το διατηρήσει γιατί της ταιριάζει πολύ!

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα κλικ

Share