Λάκης Λαζόπουλος: "Παλεύω να σταθώ όρθιος!"

Τραγικές στιγμές!

Λάκης Λαζόπουλος:

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ο παρουσιαστής δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με την δουλειά του, εδώ και καιρό όμως βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του, που αντιμετωπίζει! Παλεύει με τον καρκίνο. Διαβάστε παρακάτω...

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο παρουσιαστής όταν κλήθηκε να απαντήσει στα όσα λέγονταν πως "λάκη-σε" λόγω των πυρών που δέχτηκε είπε:

"Δεν λάκη-σα ποτέ στη ζωή μου και δεν οπισθοχώρησα ποτέ! Από εκεί και πέρα, επειδή είναι σοβαρό το θέμα, θέλω να πω μόνο, ότι πραγματικά περνούσα και περνάω μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω. Παλεύω να σταθώ όρθιος! Ας το κλείσουμε εδώ"

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ η περιπέτεια της υγείας της έχει επηρεάσει πολύ τον Λάκη, ο οποίος όπως λένε άτομα που τον γνωρίζουν καλά έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του!

Δείτε τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του εδώ:

Λάκης Λαζόπουλος: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, τα σκάνδαλα και η περιπετειώδης σχέση του με την Αλίκη

Open: Πάγωσαν στον σταθμό με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να ήταν το ισχυρό χαρτί του Open για την τηλεθέαση και στην πρεμιέρα να έκανε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης αλλά χτες ήταν μια τραγωδία!

Στο Open τραβάνε τα μαλλιά τους με τον Λάκη Λαζόπουλο, καθώς από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο έκανε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως το πέρασαν μέχρι και σειρές από διάφορα κανάλι που μπορεί να τα δει κάποιος και σε επανάληψη στο ίντερνετ λίγο αργότερα!

Το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλος τερμάτισε... τελευταίο με 9,2%! Όσο για την... κορυφή; Ποιο άλλο από το Master Chef! Χαρακτηριστικά είναι πως το πέρασε μέχρι και το Survivor Ελλάδα Τουρκία που φέτος είναι ακόμα μια τραγωδία της τηλεθέασης!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

Star Master Chef 26,8
Alpha: Το Σόι σου 18,1
ΑΝΤ1: Η επιστροφή 13,5
ΣΚΑΙ: Survivor 13,2
ΑΝΤ1: Πέτα την Φριτέζα 12,1
Open: Αλ Τσαντίρι 9,2

OPEN: Αλ σιχτίρ, 7,3

Αναλυτικά τα τέταρτα:

Αλ Τσαντίρι
6
10,3
10,2
13
8,6
13,4
5,7
6,4

ΑΛ Σιχτίρ

7,9
5,9
8,9
6,3

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με μόνο ένα κλικ