Οι δύσκολες στιγμές της Αποστολίας Ζωή! Η απώλεια που την "τσάκισε"!

Τα συγκλονιστικά λόγια!

Οι δύσκολες στιγμές της Αποστολίας Ζωή! Η απώλεια που την

Μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε έκανε η Αποστολία Ζώη.

Μια απώλεια την "τσάκισε" και μίλησε για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος.

Η αναγνωρισιμότητα δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική ζωή;

«Στην καθημερινότητα δημιουργεί πολλά προβλήματα. Φαντάσου ότι βγαίνεις στην γειτονιά και προσέχεις πως θα βγεις ακόμη και για να πετάξεις τα σκουπίδια. Προσέχεις πως θα φερθείς, τι ρούχα θα βάλεις, μη δώσεις δικαιώματα στη γειτονιά».

Οι δύσκολες στιγμές της Αποστολίας Ζωή

Τι σας ενοχλεί;

«Δεν αντέχω την αγένεια».

Οι μεγάλες σας αδυναμίες;

«Οι σοκολάτες και οι κρέπες».

Η οικογένεια είναι μέσα στα σχέδιά σας;

«Αυτή τη στιγμή όχι. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια με την απώλεια των γονιών μου. Είμαι σε φάση αναδιοργάνωσης».

Συγκλονίζει η Αποστολία Ζώη: «Ο καρκίνος με διέλυσε»!

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά»: Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που μαλλιοτραβήχτηκαν! Ποια έφυγε από το γύρισμα;

Χαμός έγινε χτες όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη πως σε ένα από τα εορταστικά γυρίσματα του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» τα οποία θα προβληθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, δύο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν και η μία αποχώρησε!

Η μία συγκεκριμένα δημιούργησε πρόβλημα καθώς… δεν τραγούδησε όσο θα ήθελε, ενώ η άλλη διαμαρτυρήθηκε και εντέλει αποχώρησε γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και ένιωθε παράταιρη.Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.

Ο τσακωμός και το άγριο μαλλιοτράβηγμα

Εμείς στο Youweekly.gr είμαστε παντού και έχουμε όλο το παρασκήνιο! Η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις κυρίες να μην μιλιούνται καθόλου! Η Demy αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την Αποστολία Ζώη και εντέλει όντως αποχώρησε! Αλλά... ο λόγος που Demy έφυγε δεν ήταν το ότι δεν έκανε με τον Αργυρό!

Η παραγωγή θέλησε να την βάλει να κάτσει κάπου... απόμερα, σχεδόν στην άκρη του τραπεζιού ενώ η Αποστολία είχε καλύτερη θέση! «Αυτό είναι απαράδεκτο που συμβαίνει» ακούστηκε να λέει η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Demy η οποία και τους άφησε σύξυλους! Τελικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το γύρισμα διεκόπη και ο Αργυρός.. πήρε την εκπομπή πάνω του!

Δείτε περισσότερα νέα της showbiz με ένα μόνο κλικ!