Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποδοπατήθηκαν για να ακούσουν την ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

Μόνο μπουνιές δεν έπαιξαν για μια θέση! Δείτε τις φωτογραφίες

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποδοπατήθηκαν για να ακούσουν την ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

Μια τραγωδία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου! Κόντεψαν να ποδοπατηθούν!

Μια ημερίδα με θέμα τα «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες» διοργάνωσε την Παρασκευή το τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca. Διαβάστε παρακάτω...

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση καλεσμένοι ήταν διάφοροι παίκτες που έχουμε δει να συμμετέχουν σε riality shows ανάμεσά του ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, η Άννα Τσακουρίδου από το GNTM και η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of Love. Φυσικά από την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor.

Το αμφιθέατρο του Σάκη Καράγιωργα 2, όπου διοργανώθηκε η ημερίδα γέμισε ασφυκτικά από φοιτητές του τμήματος που ήθελαν να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει ο Ντάνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την διασημότητά του μετά το Survivor, πως μπόρεσε να μην χάσει την προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ αναφορά έκανε και στις ευκαιρίες που δίνει ένα ριάλιτι.

Ποδοπατήθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ποδοπατήθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ποδοπατήθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου

Και στην παρουσίαση του βιβλίου του βέβαια είχε γίνει πανικός:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο! Αδιάψευστες αποδείξεις!

Αποκαλύψεις βόμβα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το σεξ σε δημόσιο χώρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Ο νικητής του Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Λούης Night Show», που θα προβληθεί από Κύπρια κανάλια και αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή του πριν το παιχνίδι και πριν γίνει διάσημος!

Ο Ντάνος, σε ερώτηση του Λούη για τις ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, απάντησε ότι είναι λίγο άβολες αλλά λειτουργεί επαγγελματικά και με τις σκηνοθετικές οδηγίες, αφού δεν είναι αληθινές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ με την παρουσία και άλλων ατόμων γύρω του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την παρουσία καμερών ενώ έκανε έρωτα!

Δείτε το παρακάτω σχετικό απόσπασμα στο οποίο τα λέει όλα: