Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας - Δείτε την κούκλα σύντροφό του!

Ετοιμάζεται...

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας - Δείτε την κούκλα σύντροφό του!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open «Έλα χαμογέλα» για την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο! Ο ερχομός του παιδιού ήταν προγραμματισμένος, διαφορετικά μπορούσε να φέρει διάφορες αναταράξεις στη ζωή σου, στη σχέση σου, στη δουλειά σου. Όταν το έχεις σκεφτεί πολύ καλά και το έχεις αποφασίσει, είναι επιλογή σου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμα την αγαπημένη του σύντροφο αλλά θα συμβεί μελλοντικά, ενώ διευκρίνισε ότι δεν άφησε κανένα υπονοούμενο για δεύτερο παιδί στην εκπομπή «it's show time»: «δεν άφησα κανένα υπονοούμενο. Ο άνθρωπος με ρώτησε αν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί και είπα ότι άμα θέλει ο Θεός…».

Δείτε τη Γαλάτεια Βασιλειάδη με την οποία θα παντρευτεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Σύντροφος Γιώργου Παπαδόπουλου
Σύντροφος Γιώργου Παπαδόπουλου
Σύντροφος Γιώργου Παπαδόπουλου

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε φύγει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη. Θυμηθείτε τι είχε πει και για την αποχώρηση της Πάολα:

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αιχμές για τον Σφακιανάκη! «Όταν έμαθα για την αποχώρηση της Πάολα...» (βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος «καρφώνει» τον Σφακιανάκη! «Μου έκοψε το πρόγραμμα και με ανάγκασε να φύγω»! (Βίντεο)

O Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Νότη Σφακιανάκη, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα αλλά και στην αποχώρηση του τελικά από το σχήμα.

Ο ίδιος δεν μάσησε τα λόγια του και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

«Η συμφωνία ήταν η εξής. Σφακιανάκης, Πάολα, Παπαδόπουλος.Ενα πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος – δεύτερο πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος, ένα πρόγραμμα η Πάολα – δεύτερο πρόγραμμα η Πάολα, ένα πρόγραμμα ο Νότης – δεύτερο πρόγραμμα ο Νότης. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία. Πώς γίνεται να αθετείς μια συμφωνία που έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο;

Εγώ ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ ότι τις επόμενες δύο μέρες θα κάνεις πρόβα για ένα πρόγραμμα. Και λέω “παιδιά, αφού τόσο καιρό κάνω πρόβα σε δύο προγράμματα, γιατί να κάνω ένα”; “Γιατί ο κύριος Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα”. Η δική μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω γιατί και ήθελα να βρεθώ με τον κ. Σφακιανάκη και με την επιχείρηση για να συζητήσουμε.

Βρέθηκα με την επιχείρηση, το προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν γινόταν να τηρηθεί η συμφωνία που είχαμε κάνει. Αρχικά ήθελα να βρεθούμε με τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά μετά αφού έμαθα ότι ήταν ανένδοτος στην άποψή του, όχι. Δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του.

Με είχαν πλησιάσει κάποια άτομα, φίλοι, συνεργάτες… και μου είχαν πει να προσέχεις σε αυτή τη συνεργασία. Μου έλεγαν ότι θα έχω πρόβλημα και είχαν δίκιο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είχε πρόβλημα προσωπικό μαζί μου ο κύριος Σφακιανάκης», είπε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.

Όλα τα νέα για τους διάσημους θα τα βρείτε εδώ!