Πάγωσε η Ναταλία Γερμανού: «Είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος, αλλά απέβαλε...» (βίντεο)

Συγκλόνισε η είδηση...

Πάγωσε η Ναταλία Γερμανού: «Είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος, αλλά απέβαλε...» (βίντεο)

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η αποκάλυψη αφορούσε μία διάσημη γυναίκα η οποία έχασε το μωρό της. Διαβάστε παρακάτω...

Η αφορμή ήρθε από τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Χατζίδου.

«Ρε παιδιά εδώ και οι κοντινοί μας άνθρωποι αργούν να σου πουν ότι περιμένουν μωρό και κοιτάνε να περάσει μια περίοδος η οποία είναι λίγο ευαίσθητη. Είμαστε προσεκτικοί… και εμένα μου ήρθε στο μυαλό περίπτωση διάσημης γυναίκας, η οποία είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος, φυσικά και δεν το αποκαλύψαμε και δυστυχώς μετά έχασε το παιδί και ευτυχώς που δεν είχε ειπωθεί κάτι. Και δεν έχει μαθευτεί αυτό αλλά κι εμείς σεβαστήκαμε όλο αυτό και δεν το αποκαλύψαμε ποτέ», ήταν τα λόγια του Κώστα Τσούρου.

Δείτε το βίντεο

Στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού είχε δώσει στεγνά τους Αργυρό και Παπαγεωργίου. Διαβάστε εδω:

Η Ναταλία Γερμανού «καίει» Παπαγεωργίου-Αργυρό: «Είχαν απαγορέψει την είσοδο στους παπαράτσι για να είναι μόνοι τους στο μαγαζί» (βίντεο)

Ερώτηση-φωτιά του Γεωργαντά στη Γερμανού: Σπυροπούλου ή Καινούργιου; Απίστευτη απάντηση από την παρουσιάστρια!

H ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στη Ναταλία Γερμανού για τις Κανούργιου και Σπυροπούλου ήταν... καυτή, αλλά η απάντηση της παρουσιάστρια ήταν όλα τα λεφτά!

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” ήταν η Ναταλία Γερμανού και με άνεση, χιούμορ και ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις hot ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ο Γεωργαντάς έθεσε μία δύσκολη ερώτηση στην παρουσιάστρια η οποία ήταν: «αν έπρεπε να κάνεις εκπομπή οπωσδήποτε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Κατερίνα Καινούργιου, ποια θα ήθελες;».

Η επιλογή των ονομάτων από τον παρουσιαστή δεν είναι τυχαία! Στην περίπτωση της Σπυροπούλου, ο Γεωργαντάς κάνει αναφορά στη συνεργασία των δύο παρουσιαστριών στον Alpha, και τα όσα είχαν ακουστεί, και στην άλλη, της Καινούργιου, στην αυστηρή κριτική που η Ναταλία είχε απευθύνει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με αφορμή τον σχολιασμό για του διάσημου κορεατικού γκρουπ BTS.

Η Ναταλία Γερμανού, όμως, ήταν απόλυτα cool και αφοπλιστική: «Δεν έχω πρόβλημα, φέρ’ τες και τις δυο. Τις θέλω και τις δυο. Η εκπομπή που θα κάναμε οι τρεις μας θα έκανε 50%, στο υπογράφω! Εγώ, η Κατερίνα και η Κωνσταντίνα!»

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Υοuweekly.gr