Αγγελική Ηλιάδη: Εκνευρίστηκε με τη σχέση Γκέντσογλου-Κάβουρα (βίντεο)

Φάνηκε να μην της αρέσει...

Αγγελική Ηλιάδη: Εκνευρίστηκε με τη σχέση Γκέντσογλου-Κάβουρα (βίντεο)

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» στο Open και σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα εκνευρίστηκε!

Η τραγουδίστρια τα είπε όλα και με την εκφρασή της! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την Αγγελική Ηλιάδη αν... χαλάστηκε με τα δημοσιεύματα που ήθελα τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου, να έχει σχέση με τη Βίκη Κάβουρα.

Η τραγουδίστρια φάνηκε να βρίσκεται σε άβολη θέση και αρχικά απάντησε μονολεκτικό: «Όχι», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: Τι με χάλασε, δεν με χάλασε; Δεν πολύ ασχολήθηκα να σου πω την αλήθεια… Από την άλλη, όταν ένας άνθρωπος είναι ελεύθερος, κάποια στιγμή θα προχωρήσει τη ζωή του. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο

Έχει νέα σχέση η Αγγελική Ηλιάδη; Δείτε τι απάντησε:

Αγγελική Ηλιάδη: Νέα σχέση μετά τον χωρισμό της; (βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτή είναι η ηθοποιός που μπήκε ανάμεσα σε Γκέντσογλου - Ηλιάδη!

Ντόρος είχε προκληθεί πριν πολλούς μήνες γύρω από τον Σάββα Γκέντσογλου και τηνΑγγελική Ηλιάδη!

Δημοσιεύματα τους ήθελαν χώρια όμως εκείνοι δεν έκανα δηλώσεις, μέχρι την στιγμή που - πρόσφατα - εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η τραγουδίστρια και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

undefined

Για πρώτη φορά, δήλωσε πως ναι έχουν χωρίσει!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζευγάρι αποτέλεσε η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, με την οποία ο ποδοσφαιριστής συναντιέται κάτω από συνθήκες άκρως μυστικότητας προκειμένου να μην γίνουν στόχος των ΜΜΕ.

undefined

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε για τις στενές σχέσεις του συντρόφου της με την ηθοποιό και αποφάσισε να σταματήσει να δίνει άλλες ευκαιρίες στην σχέση τους.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Υοuweekly.gr