Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της έγινε ολόκληρος άντρας!

Πόσο μεγάλωσε!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της έγινε ολόκληρος άντρας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με τον 13χρονο γιο της, οποίος είχε τα γενέθλιά του!

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στο γιο της, ο οποίος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Διαβάστε παρακάτω...

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος .Πότε ήσουν αυτό το πανέμορφο μωράκι που σαν σήμερα ήρθε στην ζωή μου και πότε πέρασαν 13 χρόνια !Κοιτάω την φωτογραφία αυτή, που πια είσαι ένα αντράκι και ευγνωμονώ την ζωή! Να τα εκατοστήσεις πρίγκηπα μου. Να είσαι πάντα γερός και χαρούμενος! Σε λατρεύω», ήταν το μήνυμα της Ντορέττας.

Δείτε τη φωτογραφία

Ντορέττα και γιος

Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ντορέττας; Διαβάστε εδώ:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό της βήμα!

Προδόθηκαν Ντάνος - Ντορέττα! Η δημόσια εμφάνιση που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι!

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται!" στον Alpha βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία πρωταγωνιστεί στην μουσική κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη, «Μαριχουάνα στοπ!» μίλησε για όλα!

Μεταξύ άλλων, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι δεν θα πρωταγωνιστήσει στην μουσική κωμωδία «Μια κυρία στα μπουζούκια», που έχει στα σκαριά για την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Βάλαρης παρά το γεγονός ότι της είχε γίνει πρόταση, γιατί συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο musical “Hairspray” που θα ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ με τον Μάρκο Σεφερλή στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, η ίδια θα κάνει comeback και στην τηλεόραση μιας και θα βρίσκεται στη νέα κωμική σειρά του ALPHA, «Κρατάς μυστικό;»!

Δείτε περισσότερα θέματα news με ένα κλικ!